razvanbb

joi, 5 mai 2022

Lasă-ți, frate, numărul de telefon în geam! Eu am timp, când ajung, să caut loc de parcare prin jur fără să încurc pe nimeni, să vin pe jos până la mașina ta și să te sun ca să-mi eliberezi poarta.

Lasă-ți, frate, numărul de telefon în geam! Eu plec întotdeuna cu jumătate de oră de acasă mai devreme ca să am timp să te sun și iau în calcul și faptul că ești la o ședință cu părinții din care nu poți să ieși, ce naiba!

Lasă-ți, frate, numărul de telefon în geam! Și nu, nu răspunde la telefon! Nu răspunzi tu la numere necunoscute, ce naiba!

Lasă-ți, frate, numărul de telefon în geam! Am toată viața înainte să stau după fundul tău să te-ntorci de la bancomatul ăla de la un kilometru distanță.

Lasă-ți, frate, numărul de telefon în geam! Și spune-mi că n-ai avut ce să faci sau că asta-i viața ne descurcăm cum putem sau că unde mă grăbesc așa. Mă ajută foarte mult în liniștirea mea sufletească.

Lasă-ți, frate, numărul de telefon în geam! Și spune-mi că “Suntem oameni, ce naiba! Ne înțelegem!”. Este fix ce vreau să aud de la tine! Mulțumesc!

Lasă-ți, frate, numărul de telefon în geam! Garantat ești singurul care s-a gândit să blocheze poarta, ești unicat, nu faci parte dintr-o armată de oameni educați și simțiți care blochează “doar un pic” poarta… toată ziua.

Lasă-ți, frate, numărul de telefon în geam! Ai automat dreptul la parcare. Telefonul în geam este noul “am lăsat-o doar un pic pe avari” (da, intenționat cu un singur “i”)

Notă: “frate”, în acest text, include și surori din același neam.

1 comentariu

Storcătorul de pliculeț - lățime maximă 10 cm

Produs din oferta E-Day.ro

19,99 lei

Vezi detailii

1 comentariu

  1. Stiu ce zici! Am patit-o si eu acum 2 zile. Venit acasa dupa un drum Otopeni-Militari-Tei facut in 3 ore, ca asa e traficul de Bucuresti! Masina de firma parcata pe locul de parcare inchiriat de mine de la ADP. Desigur, fara nr. de tel. Norocul meu ca masina era colantata, am sunat la firma si au gasit soferita. Am apreciat mult ajutorul celui de la firma, am injurat-o , in gand, ce-i drept, pe toanta careia i-a cazut “chipurile” cartea de vizita prin masina, de pe bord. Ca sa vezi!

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.