razvanbb

marți, 29 august 2023

Într-o zi un băiat și o fată au descoperit o plantă cu niște frunze cu un gust atât de amar încât la fiecară mușcătură leșinau pe rând câte 5 minute.

Mâncau pe rând pe post de pază bună în sensul că cel care nu mânca stătea cu defribilatorul pregătit să-l aducă la viață pe celălalt în caz că exagera și mânca două frunze din alea amare ca viața la câmp pe o zi ploioasă plină de noroi.

Luni de zile mai târziu, când organismul lor a început să se obișnuiască cu efectul năucitor și numărul leșinurilor s-a mai redus au zis să ducă descoperirea lor în ochii tuturor și să formeze o armată care să ducă lumii gustul amar descoperit în frunzele minune și să-l împrăștie peste orice tip de mâncare, indiferent de cultură, model sau mod de preparare. Să îngroape gustul original al mâncării în amărăciune și asta cu zâmbetul pe buze și sub egida “n-are cum să nu-ți placă! este sănătos! încearcă până vei reuși!”

Și așa am ajuns, în secolul nostru, să avem rucola în salată, pe pizza, pe șnițele, pe bucate aromate proaspăt scoase de la cuptor, amestecată cu paste și aruncată în ciorbă pe post de pătrunjel rafinat de la oraș. 🤣

5 comentarii

Suport din lemn pentru telefon

Produs din oferta E-Day.ro

19,99 lei

Vezi detailii

5 comentarii

  1. În sfârșit o explicație logică. O dată am făcut greșeală să iau o salată cu rucola din Lidl. Never again.

  2. Da, are sens total. Nu exista o alta explicatie mai sanatoasa (heh) decat asta.

    All my hommies hate rucola!

  3. @razvanbb fost fumator?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.