Ea: Alo da!
Eu: Saru’mana! Haier sunteți?
Ea: Ăăăăă nu.
Eu: Romanel? Importator oficial Haier în România?
Ea: Ăăăăă, nu mai suntem de trei ani?
Eu: Și site-ul de ce nu-l dați jos? Adică așa v-am găsit.
Ea: Ăăăăă, nu știu ce să vă zic!
Eu: Păi de ce mai există informația pe site-ul vostru oficial dacă nu mai aveți treabă cu Haier?
Ea: Ăăăăăă
Eu: La revedereeeee

Se pare că dacă ești unul dintre fraierii care și-a cumpărat aer condiționat de la Haier pentru că era considerat un brand de top, ai să rămâi cu buza umflată. Nu ai piese de schimb dacă se strică și firmele de reparații de aer condiționat nici măcar nu se deranjează să se deplaseze la domiciliu să constate… aaa, e F22, e placa de bază clar! La amândouă simultan? Daaaa! Păi să înlocuim. Păi nu se mai găsește.

Așa că dacă ai Haier și l-ai cumpărat pentru că era un model de top, poți să îl arunci direct în cazul în care s-a stricat.

Și nu, nu vă bucurați dacă găsiți Haier România pe net. Conform discuției telefonice cu tipa de la Romanel, ei nu mai au treabă cu Haier de cel puțin trei ani deși site-ul este în picioare și explică peste tot ce minunat e Haier-ul

Sunt în continuare interesat de un service care să vină măcar să se uite să vadă dacă într-adevăr e placa de bază. Ambele aparate de aer condiționat au palele alea de unde iese aerul atârnate în niște poziții ciudate (ca în poză – o pală poziția deschis și una poziția închis). Tare îmi e că vechii chiriași au tras de ele și acum aparatul nu mai știe cum să le învârtă și de aia dă eroare.

Așa că please help cu o firmă de aer condiționat care să vină măcar să se uite. Mulțumesc!

Haier

Haier 2Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • haier romania
  • placa de baza aer condiționat Haier