Haier în România – please help!

2 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Ea: Alo da!
Eu: Saru’mana! Haier sunteți?
Ea: Ăăăăă nu.
Eu: Romanel? Importator oficial Haier în România?
Ea: Ăăăăă, nu mai suntem de trei ani?
Eu: Și site-ul de ce nu-l dați jos? Adică așa v-am găsit.
Ea: Ăăăăă, nu știu ce să vă zic!
Eu: Păi de ce mai există informația pe site-ul vostru oficial dacă nu mai aveți treabă cu Haier?
Ea: Ăăăăăă
Eu: La revedereeeee

Se pare că dacă ești unul dintre fraierii care și-a cumpărat aer condiționat de la Haier pentru că era considerat un brand de top, ai să rămâi cu buza umflată. Nu ai piese de schimb dacă se strică și firmele de reparații de aer condiționat nici măcar nu se deranjează să se deplaseze la domiciliu să constate… aaa, e F22, e placa de bază clar! La amândouă simultan? Daaaa! Păi să înlocuim. Păi nu se mai găsește.

Așa că dacă ai Haier și l-ai cumpărat pentru că era un model de top, poți să îl arunci direct în cazul în care s-a stricat.

Și nu, nu vă bucurați dacă găsiți Haier România pe net. Conform discuției telefonice cu tipa de la Romanel, ei nu mai au treabă cu Haier de cel puțin trei ani deși site-ul este în picioare și explică peste tot ce minunat e Haier-ul

Sunt în continuare interesat de un service care să vină măcar să se uite să vadă dacă într-adevăr e placa de bază. Ambele aparate de aer condiționat au palele alea de unde iese aerul atârnate în niște poziții ciudate (ca în poză – o pală poziția deschis și una poziția închis). Tare îmi e că vechii chiriași au tras de ele și acum aparatul nu mai știe cum să le învârtă și de aia dă eroare.

Așa că please help cu o firmă de aer condiționat care să vină măcar să se uite. Mulțumesc!

Haier

Haier 2Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
 • placa electronica aer conditionat
 • hsu-18hv03/r2
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

16 comentarii

 1. olx » servicii » succes!

  • De pe OLX: „service aer conditionat maraca haier toate modelele si orice fel de aparat de aer conditionat oferim garantie si facturaaa o sa ne intelegem perfect sunatima”

 2. Întreabă la ăștia : https://eastshop.ro/service_aer_conditionat_4
  Eu am și cumpărat de la ei dar au fost brici și la montaj și când am avut nevoie după.

 3. Cine a fost haier și și-a luat aer… 😀

 4. Extraordinarii depanero, de le facea lumea reclama in draci, nu se deplaseaza?

 5. Haier are magazin de prezentare la Unirea (etajul 2 sau 3 pe langa scarile rulante din mijlocul magazinului)….poate stiu ceva si de service. Depanero ar mai fi o solutie… Iti mai pot recomanda si pe cei care mi-au montat aerul de curand la munca, au recuperat pe cel vechi pentru piese de schimb, deci banuiesc ca se ocupa si cu reparatii – vezi in link.

 6. error 22 http://postimg.org/image/72nyo3jjf/128c22f8/
  Teoretic, daca e placa electronica, aceasta se poate da jos si reparata de un electronist.

 7. S.C. Mango Plus srl
  Splaiul Unirii nr. 160,
  Sector 4, Bucureşti
  http://www.aer-conditionat.ro/
  021 – 311 44 15

  Mango Plus a vandut cateva mii de aparate Haier. Au fost ceva deficiente la ele in general la partea electronica, cea de alimentare dar si comanda. Vezi cum poti afla un numar de la ei de la service si poate convingi pe vre-unul sa vina dupa program. Au un depozit mare de vechituri (aparate dezmembrate) unde cred ca se poate gasi orice.
  Succes

 8. Vezi cablurile/canalele de afara sa nu fie ciugulite de pasari, poate ai un fir intrerupt de da eroarea de comunicare….

  la ac-u meu afara pasarile au ciugulit tot..mai au putin si imi papa si tevile de cupru =))))

 9. F22 este o eroare de la unitatea exterioara mai exact power module si are codul 0010403717(o placuta de vreo 10cm pe vreo 7cm) ,acest modul nu se mai gaseste pe la noi,bineinteles ca a mai existat posibilitatea sa fie defecta si placa mare dar foarte putine,majoritatea putandu-se repara.Cat despre acele clapete au doua motorase care stau sub tensiune chiar cu aparatul oprit si din aceasta cauza motorasele stau calde(undeva la 40-50 de grade) in interior ele avand rotite de plastic din cauza temperaturii se coc si se crapa

 10. Aparatele au fost importate in tara in paralel din Grecia de SC Milcom , care a dat faliment . Din pacate nu au adus si suficiente placi electronice pentru modelul de mai sus, din aceasta cauza nu se gasesc.
  Romanel nu a importat modele care sa aiba respectiva piesa.
  Ele pot fi reparate. Daca va intereseaza puteti lua contact cu un instalator 0723.611.561
  Sau se poate comanda de pe Alibaba din China

 11. salut! până la urmă ai rezolvat problema? am și eu același model care a început să-mi facă probleme.

 12. Cred ca ai facut o alegere buna cu Daikin. Cel mai important factor care atrage clientii catre brandul Daikin este pretul atractiv al aparatelor de aer conditionat.

  Aer Conditionat Superklima
  Strada Zărnești 7, București
  021 334 4186

 13. aer-conditionat,ro aerexpress,ro O experienta foarte neplacuta cu aceasta companie. Am comandat aer conditionat +instalare platita in avans. Am programat de 3 ori instalarea si nu au venit (din diferite motive aberante). Nu recomand. Isi bat joc de clienti.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.