Da, frate, trăiesc într-un stat paralel! Are dreptate duamna ministru!

18 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Ea zice că avem creștere economică. Eu, în statul meu paralel, văd că în galantare au micșorat gramajaul la carnea vândută la caserolă de la 900 de grame la 600 de grame ca să nu crească prețul.

Ea zice în discursul ei că pensionarii o duc bine acum că măresc punctul de pensie și că au nevoie de asta pentru problemele de sănătate cu care se confruntă. Eu, în statul meu paralel, văd pensionari care nu mai știu cum să se împrumute ca să-și rezolve problemele de sănătate.

Ea zice în discursul ei că nu există inflație și că suntem dezinformați. Eu, în statul meu paralel, văd cum se scumpesc produsele de bază și ROBOR-ul o ia la vale.

Ea zice că puterea de cumpărare a crescut. Eu, în statul meu paralel, văd cum scad vânzările în magazine și cum lumea se abține să mai investească pentru că nu știe ce va urma.

Ea zice că promovează o politică economică coerentă. Eu, în statul meu paralel… buhahahahaha!

Ea zice că a crescut salariile în sectorul public. Eu, în statul meu paralel, mă bucur de acest lucru. Acum aștept performanțe pe măsură pentru că nu mai poți să zici că ești nemotivat dacă lucrezi la stat.

Ea zice că deficitul de 6 miliarde din primele 4 luni ale acestui an este datorită investițiilor. Eu, în statul meu paralel, văd aceeași infrastructură inexistentă și aceeași jale în serviciile publice.

Mă opresc aici. Am închis televizorul. Nu mai pot. Da, știu discursul este pentru electoratul ei…

Eu recunosc că trăiesc în statul meu paralel dar ea trăiește în statul ei imaginar.

Să-mi ziceți vă rog unde au ăștia din statul paralel sediul ca să mă-nscriu și eu. Poate iese de o ciorbă ceva.

 

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

3 comentarii

  1. Parlament. Motiune de cenzura. Rezultate ioc dar… coafura rezista.

  2. E momentul sa facem inca un pas. Convinge PSD-isti sa nu mai voteze PSD, intra intr-un partid mic, printează fapte reale si pune-le samizdat la cutii poștale, înfiază pensionari, oameni de la țara, deschide o petiție împreuna un partid parlamentar pentru vot obligatoriu… Si tot asa. Nu renunța

    • Solutia esge sa ii convingem pe nehotarati. Cei care voteaza psd sunt strans legati de beneficiile pe care le au de pe urma acestui partid. Trebuie sa le oferi ceva asrmanator sau mai bun ca sa renunte.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.