În ianuarie se apucă de construit. Este situat undeva pe lângă bulevardul Expoziției, de la Piața Presei către Ion Mihalache (În spate la Ubisoft dacă știți zona). Acum, în desene și mai ales macheta pe care am văzut-o arată ideal. Parcări subterane, construit în mijlocul unei zone verzi unde nu ar trebui să te deranjeze zgomotele străzii.

Cu ce se laudă (extras din comunicat)

Spaţii generoase: între clădirile din ansamblul rezidenţial (100mx60m), în apartamente (tavanele se ridică la 2,80 sau chiar 3,00m), suprafețe mari ale apartamentelor, cuprinse între 54mp (studio) și 290 mp (apartament cu 4 camere).

Lumină naturală: fiecare apartament beneficiază de un spaţiu optim pentru a permite rezidenţilor să savureze o cafea pe terasă sau un vin bun seara, bucurându-se de lumină naturală.

Privelişte: există puţine clădiri în vecinătate, aşa încât locatarii se pot bucura de privelişte. De pe terasele şi balcoanele clădirilor cu 11 sau 12 etaje se va putea  vedea întreguluoraş, de la parcul Herăstrău până în centru.

Zone verzi: Luxuria este un ansamblu rezidenţial situat într-o zonă verde, prevăzut cu un parc interior, proiectat de peisagişti renumiţi, având diferite tematici.

Fără trafic: între imobile nu va exista trafic, datorită parcării subterane proiectate pentru rezidenţi

Siguranţă: rezidenţii îşi vor putea  lăsa copiii să se joace afară fără griji, pentru că nu va exista trafic, zona este împrejmuită și păzită, iar clădirile sunt sigure, având o structură modernă capabilă să reziste cutremurelor cu o magnitudine de 8 grade, și proiectate să reziste în caz de incendiu – pentru că nu se va folosi polistiren, ci doar vată minerală naturală.

Confort: Luxuria este prevăzută cu intrare centrală cu zonă de recepție, un serviciu de concierge aflat la datorie și lobby. La nivelul clădirii,  se va folosi piatră în spaţiile comune, iar uşile de acces în imobile  vor fi de cea mai bună calitate. La fel şi lifturi, acestea vor fi de înaltă calitate şi de mare viteză. La interior, apartamentele vor fi prevăzute cu ușă înaltă de 2,35 metri, cu podele din lemn natural şi încălzire în pardoseală, ferestre din aluminiu cu trei straturi de geam, marmură în băi și bucătării.

Design: Raluca Buzugan și Vlad Simionescu de la compania VSA și echipa lor au proiectat clădirile și spațiile comune. Primele și ultimele două etaje ale clădirilor vor fi ventilate şi acoperite cu plăci speciale de tip Equitone. Interiorul apartamentelor este proiectat de Daniel Ciocosan, iar parcul este proiectat de Cerasella Craciun.

Un loc animat (viu): Interiorul va fi prevăzut cu un salon şi un club pentru rezidenţi, iar în exterior vor fi amenajate locuri de joacă, sală de fitness, cafenele, restaurante şi magazine la parterul clădirilor. Parcul Herestrău, Beraria H și Hard Rock Café pot fi vizitate făcând o scurtă călătorie cu tramvaiul. În timpul verii puteți merge la un concert în parc și apoi să vă întoarceţi acasă, pe jos.

Sănătos și ecologic: Blocurile din Luxuria vor fi printre   primele clădiri din ECE care a obținut certificarea ecologică BREEAM. Piatra, lemnul, geamurile cu 3 straturi, pereții izolați cu vată minerală naturală şi zona verde care va acoperi 40% din suprafața terenului contribuie la această distincţie importantă pentru Grupul Impact.

Detalii tehnice (extras din comunicat)

Proiectul va fi dezvoltat pe o suprafață de 2,25 ha, într-una din cele mai bune zone din București, între bulevardul Kiseleff și bulevardul Ion Mihalache

Luxuria va cuprinde 9 clădiri cu 630 de apartamente

Regim de înălțime – P + 8 / P + 11 / P + 12

Complexul rezidențial va avea peste 700 de locuri de parcare subterane pentru locuitori și locuri de parcare supraterane pentru vizitatori.

Avantajele oferite de complexul LUXURIA DOMENII Residence:

Locația – Zona nordică a Bucureștiului, cunoscută drept Viitorul centru de birouri după zona Floreasca

Acces la alte zone ale oraşului

la 5 minute distanță de stația de metrou 1Mai

2 minute de mijloace de transport multiple (105 autobuze, 42 de tramvaie, maxi-taxi etc.)

Acces direct la Drumul National 1 Drumul National Ploiesti3 / Piata Victoriei / Podul Mare – Drumul National 2 / Centura de circulatie – Mogosoaia

În apropiere se găsesc –bănci, şcoli şi universităţi,  hoteluri, restaurante, unități medicale şi parcurile Herăstrău, Bazilescu sau Kiseleff

Facilităţi premium oferite de proiect – la nivel de clădire

Clădirile vor avea certificate BREEAM – metoda cea mai utilizată pentru evaluarea și certificarea impactului pe care îl au clădirile verzi asupra mediului

Servicii de securitate la intrare (Personal de pază şi serviciile de securitate centralizată, cu servere proprii de monitorizare)

ConciergeRecepțieLobby

Servicii de întreținere atât pentru spațiile comune, cât şi private (disponibile la cerere)

Sala de fitness la parter

Parcare subterană pentru rezidenţi va elimina traficul auto dintre clădiri, ceea ce înseamnă zone pietonale mai largi, mai puţină poluare şi mai puţin zgomot

Facilităţi premium oferite de proiect – la nivel de locuinţă

Spaţii generoase – Toate apartamentele vor avea suprafețe mari – între 54 (studio) și 290 mp (apartament cu 4 camere, Înălțime a camerelor cuprinsă între 2,80 – 3,00 metri

Atenţie la detalii şi finisaje – apartamente & duplexuri cu finisajele Premium Plus: ferestre din aluminiu, marmura şi granit etc.

Lumina naturală – Conform studiilor privind expunerea naturală la lumină și soare, care au fost realizate, a fost calculată și stabilită distanța optimă între clădiri, astfel încât toate apartamentele să aibă propria lor cota de lumină naturală și expunere la soare în diferite momente ale zilei

Termen de execuţie a construcţiei şi amenajării (pentru întregul complex): ianuarie 2017 – iunie 2020

FAZA A1

Timp de dezvoltare: ianuarie 2017 – iulie 2019

Va include 4 clădiri cu 268 de apartamente

Detalii suplimentare

La ei pe site luxuria-residence.ro .

Sau la Salonul Imobiliar București care are loc în acest weekend la Palatul Parlamentului în perioada 17-19 noimebrie 2017.

Pozele cu care mă lăudam 🙂