Pentru că iar s-au adunat multe perle compuse în pauzele de semafor și publicate pe Facebook, astăzi un nou episod cu colecția februarie-martie 2018. Și pentru că e păcat să se piardă în timeline-ul Facebook-ului.

În loc să scoată acel catalog anual, IKEA ar putea să publice un dicționar român-ikea pentru clienți și unul ikea-român pentru contabili atunci când înregistrează factura.

De exemplu poți să cauți o viață întreagă „masă cu rotile” (sau roti) pe site-ul lor și n-o să găsești niciodată LINNMON / KRILLE .

Ea: Și Răzvan e cu online-ul. E blogger.
12YO: Ce e aia blogger?
Ea: Ca un vlogger doar că scrie in loc sa se filmeze.
12YO: De ce ar face asta?

Duamna primar a reușit astăzi să demonstreze negru pe alb, fără urmă de tăgadă, că problema traficului din București este de fapt școala.

Astazi a fost foarte liniste la birou. Nu m-a deranjat nimeni. Niciun curier, niciun client… liniste totala. Am dat zapada de prin curte si am reparat o yala inghetata. Acum, seara, am bagat si soneria la loc in priza dupa ce am scos freza de zapada.

În seara asta, în parcare la mega era parcată o dubă pe care scria SRI – Brigada anti-tero. M-am dus la ei să-i întreb dacă pot să intru sau să mai aștept un pic.

E foarte mișto să ai brazi în curte! Observi asta mai ales iarna când treci pe sub ei, ușor încovoiat și când atingi din greșeală o ramură îngreunată de zăpadă. Și ai și gâtul descoperit. Și ai și o geacă mai largă. Și ai și doar un tricou pe dedesubt.

Ea: Ce faceți? Cum sunt copiii?
Eu: Uite în drum spre mega.
Ea: Dar nu ai comandat online?
Eu: Ba da! Dar comanda vine mâine seară și ne lipsesc două chestiuni esențiale: lapte și bere!

Când o să fiu foarte bogat voi cumpăra fabrica Chupa Chups și voi obliga angajații să desfacă ambalajul a 10 Chupa Chups pe zi la sfârșitul programului de lucru.

N-aveți idee câtă bucurie poate provoca o folie cu bule, pusă pe jos pe hol, fix în ușa dormitorului. Mai ales noaptea. În drum spre baie. Bucurie pentru ăla micu care a pus-o acolo, nu neapărat pentru tatăl lui.

Ea: vrei trandafirul ăsta să i-l duci Ralucăi de 8 martie?
Eu: nu, mulțumesc! Îmi stric reputația.

Ea: astăzi împlinesc 15 ani de NNDKP
Eu: 15 ani de când le-ai schimbat viața. Nu neapărat în bine…

Dragi guvernanți. Gândiți-vă puțin la voi. Gândiți-vă puțin la viitorul copiilor voștri. În ritmul ăsta în câțiva ani n-o să mai aveți ce să furați. Ce veți face atunci? Ce vor face copiii voștri? Ce viitor au ei în astfel de condiții?

Uneori, când ies cu BMW-ul prin oraș și când mă plictisesc, semnalizez doar ca să-i văd pe cei de pe cealaltă bandă cum se încordează și cum accelerează ca să nu mă lase.

E vreun brand care NU sărbătorește anul ăsta cu mare emoție „100 de ani de la marea unire”?

Am o problemă nasoală cu iPhone-ul! De câte ori mă sună un operator și mă anunță un telemarketer că are o veste foarte bună pentru mine, se întrerupe brusc apelul! Oare problema există și pe android?

În 2008 scriu primul articol pe blog.
În 2011 particip la prima campanie majoră alaturi de zeci de bloggeri români.
În 2018 aflu că de fapt bloggingul a apărut în România abia în 2013 când două fete s-au hotărât să îl aducă în România la sugestia unor prieteni din străinătate.
Practic am trăit o iluzie. Mă duc să mă caut.

Copiii mei vor crește cu convingerea că iarna, pe zăpadă, mașinile iau curba doar prin alunecarea ușoară a spatelui.

Cumpărăturile online au ajuns o mică loterie. Am ajuns să comand aceeași carte simultan din trei locuri diferite.Pe princpiul: cine livrează primul câștigă!