Întotdeauna am fost fascinați de apa care curge sub diferite forme: râuri line, râuri repezi și chiar cascade. Când eram mic făceam bărcuțe și urmăream cum se descurcă în șiroaiele de apă de ploaie de pe marginea drumului printre crenguțe și frunze. Și pe acea vreme apele erau mai curate decât în prezent. Existau mai puține mașini și mai puține construcții.

Apa poate să fascineze pe oricine. Spectacolele cele mai reușite sunt cele ce implică apa. De exemplu fântânile de la Belagio sau cascadele simple de grădină. În apartamentele noastre din păcate cel mai tare spectacol cu apă este cel făcut de copilul mic care pune mâna pe duș :).

Dacă aveți în baie un perete suficient de lung și de gol vă propun variantele de mai jos. Sunt niște chiuvete care nu au ca scop în viață reținutul apei pentru înmuiat cămașa pătată de dulceață. În schimb fiecare utilizare va crea un curs interesant de apă. Mie mi se pare că arată foarte bine, nu foarte practice dar mișto.

Baia trebuie să fie un loc util dar în același timp și plăcut. Aceste chiuvete ar putea să aducă ceva drăguț în viața noastră.

Mai multe detalii aici.

Răzvan