Pentru mine da! A fost cel mai mișto moft pe care mi l-am făcut cu această ocazie. Mi-am cumpărat în ultima clipă, după ce am încercat să rezist cu stoicism, acest monitor nesimțit de wide de care mă bucur în fiecare weekend și uneori când simt nevoia să evadez într-un raliu virtual de la rutina zilnică impusă de această organizare nemaipomenită a societății ce ne pune la muncă 5 zile pe săptămână.

Dar poate să nu fie un moft, poate să fie o realimentare cu pastile pentru mașina de spălat vase pe tot anul, poate să fie o unică ocazie să prinzi ceva ce cade sub definiția unui lucru folositor pentru viața ta, poate e momentul să te răsfeți cu un fotoliu din ăla de se-ntinde de nu-ți mai vine să te duci seara în pat, nu știu, acea dorință ascunsă pe care tot o amâni găsind diverse motive.

De câțiva ani am trecut din tabăra “nu vreau nimic de black friday” în tabăra “e timpul să-mi fac și mie o bucurie cât de mică” și cumva am început să privesc această “sărbătoare” a comerțului online ca pe un moment în care îmi îndeplinesc un moft. Nu stau să lupt, nu încerc să găsesc șmecherii, încerc să mă scufund într-o mare de mofturi de unde pot să-l aleg pe cel care-mi va bucura viața în următorii ani.

Monitorul din poză nu l-am mai văzut pe piață la preț mai mic față de atunci când l-am smuls din brațele eMAG-ului acum doi ani și de fiecare dată când mă bucur de el mă întreb de ce am amânat atâta achiziția acestuia.

Nu zic să-ți încui cumpătarea într-o cămăruță în pod, zic doar că e un sentiment mișto să-ți mai scoți dorințele în public la plimbare și să le mai dai și lor o masă în oraș că merită să vadă și ele lumea și să te bucure pe tine.

Și? Când e Black Friday?

E atunci când zice eMAG că e Black Friday. 🙂 Nu o lună pe an, nu toată vara, nu toată săptămâna, este o singură zi pe an care în 2022 va fi în data de 11 noiembrie (vineri). Cică vor fi 1 milion de oferte.

Cum ne pregătim de balckfriday?

  • ne actualizăm aplicația eMAG cu cea mai recentă versiune disponibilă
  • ne activăm notificările din aplicație
  • ne activăm Genius pentru livrare gratuită și oferte exlusive în eMAG cât și în Tazz, Fashion Days și Freshful și primim banii înapoi pe abonament în 4 vouchere în fiecare aplicație
  • adăugăm dorințele în lista de favorite
  • ne salvăm datele cardului
  • ne salvăm easyboxul preferat pentru o livrare rapidă
  • verificăm nivelul de pregătire aici pe pagina dedicată Black Friday de la eMAG

Și gata 🙂

Și? Ai aflat de vreun produs cu reduceri substanțiale?

Pentru moment avem lista de mai jos:

  • Televizor LED Diamant 32HL4300H/C, 80 cm, HD, Clasa E – 399 lei, redus de la 599,99 lei ( – 33% )
  • Pachet FINALA World Cup Qatar, Pachet standard, 2 Persoane, Loc peluza, + 18 ani, Pasaport, Cazare 2 nopti, Mic dejun, Hotel 4 Stele Lusail | Doha, 17 – 19.12.2022

Puteți urmări o listă de produse actualizată live aici pe pagina dedicată de pe eMAG.