razvanbb

miercuri, 26 februarie 2020

eMAG vine cu o inițiativă prin care vor menține prețul de 3 lei / mască medicală indiferent de fluctuațiile de pe piață (set de 50 de bucăți)

LINKCe mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
 • masti corona emag

8 comentarii

Vrei să susții razvanbb.ro și să ai acces la conținut exclusiv?
Am un abonament pe Patreon pentru tine!
Click aici și lovește-mă cu susținerea ta! Sunt pregătit pentru asta! :)

Abonare la newsletter

Politica de confidențialitate. Poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.

Grip pentru smartphone – Shoulderpod S2

Produs din oferta E-Day.ro

165,00 lei 129,00 lei

Vezi detailii

8 comentarii

 1. Marinimos din partea lor sa vanda cu 3 lei un produs ce costa sub 10 bani.

  Ce-i drept am dat si eu comanda pentru o cutie.

  • De la ei am primit următorul comunicat de presă:

   “În ultimele zile, pe fondul discuțiilor referitoare la riscul crescut de infecție cu Covid-19 (Coronavirus) în rândul populației, stocurile de măști medicale la prețurile obișnuite s-au epuizat. În aceste condiții, am văzut cu toții o creștere foarte mare a prețurilor la aceste produse care erau vândute de selleri prin platforma marketplace și am identificat câteva soluții care să rezolve situația actuală, în beneficiul clienților.

   Dată fiind amploarea fără precedent a cererii pentru astfel de produse am identificat stocuri în România și am cumpărat tot ce se putea găsi în țară, de la distribuitorii existenți. Astfel, am achiziționat măști și la prețul de 7 lei/bucata, însemnând 350 de lei setul de 50 de bucăți, și am decis să suportăm diferența de preț în toată această perioadă astfel încât clienții să le poată cumpăra la 3 lei bucata.
   De asemenea am identificat stocuri și în alte țări precum Turcia, Macedonia și Ucraina, pe care le așteptăm în zilele următoare în depozitele eMAG.

   Chiar dacă în magazinele online mari din Vestul Europei prețul pentru o mască a ajuns la 5 lei, iar în farmacii între 3-5 lei sau stocurile sunt epuizate, eMAG va subvenționa costul pe perioada crizei de măști medicale.”

 2. Wow! Îmi dau lacrimile! Câtă mărinimie, suporta ei diferența!
  Jegurile, nu știu cum să își mai facă reclamă.
  Vrei sa faci ceva pentru comunitate? Fa-o fără să te lauzi. Ah, in cazul asta nu mai poti sa treci “pierderea” in bugetul de marketing. Nasol emagule, pai ori ajuți la greu ori îți faci reclama?

 3. Multumesc de pont. Am luat si eu. Nu aveam decat 10 in casa si chiar vrem sa purtam si noi cat si copiii.

 4. Frumoasa cenzura. Bravo! Înțelegeam daca erau injurii, dar așa, doar pentru un comentariu negativ? Cred că este timpul sa te scot din feed.
  Nu am nici o problemă că îți promovezi/protejezi sponsorii, dar cinstit fata de cititori este sa pui un (P) in fața titlului atunci când o faci. Spor!

  • Nu înțeleg la ce te referi, dar n-am nicio problemă dacă ma scoți din feed. Și nu înțeleg la ce e publicitate…

  • Ce sponsori? Chiar nu înțeleg. În fine, sa fii sănătos!

  • Ah, am înțeles acum. Cuvântul “jeg” este printre cele blocate automat pe acest blog. Comentariul tău a fost blocat de wordpress. Prefer sa nu vad injuriile la adresa mea și atunci am o.lista de cuvinte interzise. Daca te-am supărat, imi pare rău. Dar pe acest blog prefer un limbaj civilizat indiferent ca este despre mi e, alți comentatori și alții despre care scriu. Oricum, dacă asta crezi tu despre mine, mai bine nu ma urmărești ca se pare ca oricum nu ai înțeles nimic din activitatea mea. O sa scot comentariul cu cuvântul “jeg” din spam doar ca sa înțeleagă și restul lumii despre ce vorbim. Sănătate multa îți doresc!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Statistici
 • 4
 • 4.146
 • 7.909
 • 69.283
 • 423.716
 • 111.878