Ai fost alături de mine de 10 ani de când am deschis acest blog.

Ai citit în taină toate articolele și te-ai bucurat de poveștile și sfaturile mele.

Cu toate astea nu mi-ai spus niciodată nimic.

Nu ai comentat niciodată.

Nu ai împărțit cu colegii și prietenii tăi articolele de pe acest blog.

Nu ai trimis și tu un mesaj care să mă bucure și să știu că ești acolo.

Nu am știut de existența ta niciodată.

Nu ai dat niciodată feedback pozitiv.

Practic nu am știut niciodată dacă articolele și stilul blogului meu se potrivesc cu tine sau dacă au succes.

Și acum când am început să schimb câte ceva, să schimb tonul acestui blog, să încerc și alte variante poate au mai mult succes, vii tu să-mi povestești că nu-ți place noul razvanbb și că “hai ca deja exageram… pe bune? chiar nu mai aveai despre ce sa scrii?”. Și nu, nu este singurul comentariu de acest gen.

Am încercat să schimb un pic tonalitatea acestui blog și să ies din mizeria aia de Facbook. Am pus niște povestioare scurte și amuzante pe homepage-ul acestui blog ca să nu se piardă în negura unui newsfeed plin de meme-uri sfătoase și pisicuțe adorabile. Povestioare care chiar au succes și mai înseninează un pic diminețile mohorâte ale multora dintre noi sătui de mocirla de porci care ne conduce și care ne împroașcă la tot pasul.

Și ce să vezi? Cifrele arată că noul stil este apreciat. Chiar dacă în continuare feedback-ul pozitiv trebuie smuls cu un patent și singurul feedback îl reprezintă numerele, cumva blogul meu a evoluat măcar pe plan statistic. Și chiar tu m-ai învățat să cred în cifre.

Și nu, nu ai niciun drept să vii acum după mulți ani și să-mi spui că nu-ți place noul stil. Eu nu am avut de unde să știu că cineva apreciază ceea ce fac. Tăcerea ta nu a fost niciodată o informație utilă…

Așa că dacă ești cititor fidel și nu ai dat niciodată feedback pozitiv ca să știu că exiști și te bucuri de munca mea, eu consider că nu ai niciun drept acum să-mi spui că nu-ți place noul stil. Nu am știut că-ți place vechiul stil. Pentru că ai tăcut și te-ai bucurat de munca mea într-un colț întunecat să nu te vadă nimeni…

PS Comentariile sunt dezactivate. Nu am ieșit la cerșit.