Detectivul cu care să nu lucrezi niciodată

12 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

E băiatul ăla care ca să se dea mare și util s-a făcut că a descoperit un microfon în locuința unui ministru de interne. Adică ăla/aia care are poliția în subordine. Adică, în acest caz, un om politic care atât aștepta. Aștepta să iasă-n presă cu cum este ea urmărită și oprimată. Da, atât de papagal a fost.

E băiatul ăla care a montat în acel dispozitiv de ascultare o cartelă prepaid pe care o apelase de pe telefonul lui personal cu câteva zile înainte. Da, atât de papagal a fost.

E băiatul căruia i-a picat fisa mai târziu și s-a prins că poate fi identificat cu ajutorul cartelei și s-a dus să cumpere alta. A cumpărat-o a doua zi și a zis că aia este adevărata cartelă pe care o găsise în dispozitivul de ascultare doar că o înlocuise cu a lui ca să testeze să vadă dacă funcționează microfonul. Doar că anchetatorii au aflat că a fost cumpărată a doua zi, au aflat de unde a fost cumpărată și au aflat că magazinul are și camere de supraveghere. Și surpriză! Era papagalul nostru!

E acel băiat care a vrut să se dea mare în fața ministrului în speranța că poate ciupește ceva.

E acel băiat cu care nu ar trebui să lucrați mai ales că pare că e obișnuit să fabrice probe și se crede mai presus de sistem.

Întreaga poveste o găsiți aici.

 

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

2 comentarii

  1. Lăsăm deoparte povestea și stăm să ne gândim cam ce fel de credibilitate avea/are doamna in sistemul pe care îl conduce de îndată ce apelează la astfel de diletanți. Reciproca este valabilă. Cred că se râde prin minister cu lacrimi la ora asta.
    Să fii director de hypermarket și să ai mentalitate de vânzător de tarabă în piață…asta înseamnă să fii profesionist.

  2. Si totusi ala era un fost lucrator de informatii? Asa de ageamiu sunt aia foști… sper din tot sufletul ca actualii sunt mai dezghetati.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.