E băiatul ăla care ca să se dea mare și util s-a făcut că a descoperit un microfon în locuința unui ministru de interne. Adică ăla/aia care are poliția în subordine. Adică, în acest caz, un om politic care atât aștepta. Aștepta să iasă-n presă cu cum este ea urmărită și oprimată. Da, atât de papagal a fost.

E băiatul ăla care a montat în acel dispozitiv de ascultare o cartelă prepaid pe care o apelase de pe telefonul lui personal cu câteva zile înainte. Da, atât de papagal a fost.

E băiatul căruia i-a picat fisa mai târziu și s-a prins că poate fi identificat cu ajutorul cartelei și s-a dus să cumpere alta. A cumpărat-o a doua zi și a zis că aia este adevărata cartelă pe care o găsise în dispozitivul de ascultare doar că o înlocuise cu a lui ca să testeze să vadă dacă funcționează microfonul. Doar că anchetatorii au aflat că a fost cumpărată a doua zi, au aflat de unde a fost cumpărată și au aflat că magazinul are și camere de supraveghere. Și surpriză! Era papagalul nostru!

E acel băiat care a vrut să se dea mare în fața ministrului în speranța că poate ciupește ceva.

E acel băiat cu care nu ar trebui să lucrați mai ales că pare că e obișnuit să fabrice probe și se crede mai presus de sistem.

Întreaga poveste o găsiți aici.