Vă povesteam acum ceva vreme (http://razvanbb.ro/2009/07/de-ce-plangi-ba.html) despre o jucărie care analizează plânsul copilului și-ți spune ce are: că vrea de mâncare, că e stresat și te roagă frumos să arunci zdrăngănitoarea aia cu Winnie the Pooh, că a făcut caca și nu se mai suportă sau că îi e somn dar nu vrea să doarmă pentru că viața noastră ar fi mult prea simplă.

Un prieten mi-a atras atenția asupra unei aplicații de IPhone care face același lucru. Eu, ca un tată responsabil ce mă aflu, am cumpărat-o din prima și am testat-o pe copilul meu. Am avut “noroc“ ieri și când copilul meu se juca în cada de baie fără apă, s-a lovit cu capul de o jucărie. În timp ce mama lui încerca să-l liniștească, să nu mai plângă eu mă jucam cu iphone-ul pe lângă el și guess what? A funcționat… aplicația mi-a spus că e stresat (și încă n-a ajuns în câmpul muncii 🙂 ). Știu data viitoare o să-i pun și apă :).

Mai târziu când se mâțâia și se freca la ochi am făcut pe neștiutorul și am testat din nou aplicația… mi-a spus că-i e somn.

Oricum foarte mișto și chiar funcționează! Pentru părinții care vor să afle repede de ce plânge copilul este o minune…

Răzvan

Mai multe detalii aici.