razvanbb

miercuri, 13 aprilie 2022

Cutremur, frate! Asta mi-am zis! Eram în mașină, staționam în fața școlii și eram adâncit în niște plăți ce le executam elegant din tastatura laptopului.

Ridic privirea și ce să vezi… o doamnă se bâțâia neliniștit pe aripa micului meu i3 electric, desprinzându-și fundul într-un mod grațios și aterizând ritmic pe colțul mașinii cu toată greutatea ei fină de mămică și asta în timp ce explica cu spor altor mămici că ce nesimțită e lumea.

Am deschis geamul și în mod elegant am rugat-o, ușor ironic, măcar să nu se mai bâțâie că îmi zguduie mașina și nu pot să mă concentrez pe ceea ce fac.

Ce a făcut? S-a pus mai bine pe mașina mea și s-a oprit din bâțâit. La privirea mea lungă și ușor ascuțită de mănunchiul de săgeți din priviri, s-a desprins cu un oftat nervos de mașina mea și a reușit să se țină pe cele două picioare din dotare încă 3 minute până i-a venit odrasla.


Două minute mai târziu am văzut-o certându-se cu un domn pe care-l blocase cu tot cu mașină în curtea proprie. Pare că imaginea din mintea ei despre univers este una ce are în centru, pe post de buric, ființa ei gingașă ce-mi zguduia mașina.

1 comentariu

Storcătorul de pastă de dinți - lățime maximă 6 cm

Produs din oferta E-Day.ro

19,99 lei

Vezi detailii

1 comentariu

  1. Si nu te-ai dat jos la ea? hmmm…

Adaugă comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.