Toata lumea a innebunit! „ia-ti saltea ortopedica sau semi-ortopedica”

„Am dormit ataaat de bineeee”

Unde e placerea? Sa te afunzi si sa simti moliciunea…

Luati-va fratilor placi de beton si dormiti pe ele. Redefiniti somnul si sensul lui. Sa folosim divanele. In fond trebuie doar sa nu stam pe jos sa nu ne traga curentul. Va dati seama? Pat si masa de pingpong in acelasi timp! Salvati spatiul!

Nu! Nu ma interseaza nimic din toate astea! Eu am dormit cel mai bine pe saltelele cele mai moi de la hotel! Saltelele ortopedice sunt si au fost instrumente medicale de corectie. Nu vreau sa ma tratez de nimic! Vreau doar sa dorm!

Mai lasa-ti-ma cu saltelele voastre tari :).  Eu sunt ok asa cum sunt. Moale is good. Eu dorm pe o parte. Pe o parte nu exista nici o placere in a dormi pe o bucata de lemn! Doare! Te trezesti de durere si cu umaru-n dreptul coloanei. Nu e bine si nu mai vreau! 🙂

Cand m-am mutat in noul apartament, prietenii si cunoscutii mi-au recomandat sa-mi iau saltea ortopedica.  Cea mai buna frate! Buna la ce? Nu mai bine dormeam eu pe blat? Nu! Aia nu mai e saltea! N-am dormit bine 1 an de zile pana am schimbat-o.

In acest weekend am atins extrema in acest domeniu. Am fost in cel mai minunat loc din Romania, intr-un complex in varf de munte. Asta pana-ncerci sa dormi! Proprietarul, medic ortoped presupun, s-a gandit la noi turistii ca la pacientii lui si a dotat tot complexul cu saltele ortoprdice! De fapt… Mint! Nu saltele…. Placi de otel pe arcuri! N-am vazut in viata mea asa ceva! Am colegi care s-au accidentat pentru ca s-au auruncat relaxati in pat. Cred ca daca in somn te-ntorci pe o parte si ratezi perna, iti spargi capul! Am crezut initial ca cineva mi-a facut o gluma! Ei bine nu! Vrei sa dormi la noi? Atunci sufera! Ce conteaza ca suntem cativa oameni in lumea asta care nu vrem sa ne corectam pozitia spatelui… care nu vrem sa ne jucam de-a doctorul cand dormim? Nu suntem o paria a societatii! Vrem doar sa dormim pe o parte pentru ca asa ne simtim noi bine!

Bine-nteles ca 90% dintre colegii mei au fost foarte multumiti si acum isi cauta de cumpart pentru acasa! Va dau un sfat… Nimic nu e mai bun decat o placa de lemn! Ati putea astfel sa redefiniti spatiul in casa. Noaptea dormiti pe pat si ziua aveti o masuta de cafea mai mare… Asa cam de 1.8m pe 2m.

Sa desfiintam dormitoarele si sa dam foc la saltele! 🙂

Razvan cel somnoros