Pentru că am filmat trei clipuri într-o zi, imaginile de mai jos conțin și imaginea mea chiar dacă, în unele cadre, nu mi-am dorit asta. 🙂

Clipurile le-am filmat în cadrul campaniei “Creditul de nevoie personale de la ING – Vii la ING și pleci cu banii pe loc”. Protagoniștii sunt Raluxa, Sânziana și Julius.

Tot ce trebuie să faceți este să comentați mai jos cu numărul de apariții (total în toate cele trei clipuri) și cu o adresă de mail validă. Voi organiza o tragere la sorți având ca premiu o baterie externă (ca și cea din poză). Participanții vor fi cei care au răspuns corect.

Revenind la campanie, ING, începând cu luna septembrie, îmbunătățește procesul de acordare a creditului de nevoi personale. Se dă pe loc, fără adeverință de salariu, pentru persoanele care au veniturile declarate la ANAF. Practic, rezolvi totul într-o singură vizită. Dobânda este de 8,95% dacă îți încasezi salariul la ei într-un cont (fie că făceai deja treaba asta sau alegi să faci asta din acest moment) și să închei o asigurare de viață la NN Asigurări sau de 10,45% dobânda standard. Singurele condiții sunt să lucrezi de cel puțin un an și să ai minim 6 luni vechime la actualul angajator. Și nu, nu ai nevoie de adeverință de salariat.

Mai jos clipurile. Tragerea la sorți va avea loc va avea loc pe 21 octombrie după ora 12.

Julius

 

Raluxa

 

Sânziana