razvanbb

joi, 3 mai 2018

Consiliul Concurenței: „Comercianţii online nu respectă legislaţia în cadrul campaniilor de reduceri, a constatat Consiliul Concurenţei în urma unei anchete sectoriale privind comerţul electronic, în care arată că în campania de Black Friday de anul trecut preţul de referinţă a fost crescut sau menţinut artificial.”

3 comentarii

Stativ lemn pentru deodorant cu bilă

Produs din oferta E-Day.ro

10,00 lei

Vezi detailii

3 comentarii

 1. Parca numai comerciantii online fac asta… Uitati-va la toate produsele la care se face reclama si la care tot ce trebuie sa faci e „sa inscrii codul de sub capac”, de pe bon sau din ambalaj, la care trebuie sa dai SMS sau sa suni la un numar unic si „intri automat” (sau castigi garantat un premiu pe ora), la care trebuie sa dezlipesti si sa trimiti, la care trebuie sa intri pe site, etc.
  Cel mai tare ma amuza promotiile de black friday care sunt in aproape in fiecare saptamana la toti marii si micii retaileri de electronice si electrocasnice, haine, parfumuri, bijuterii si toate celelalte…
  Zilele trecute am vazut la un minimarket (a se citi, magazin de parter de bloc) oferta la o marca de bere, la care daca luai 2 doze, a treia era gratis. Evident ca oferta, la care nu vom discuta pretul/produs daca il cumparai separat, era rodul imaginatiei proprietarului chioscului si nicidecum nu reprezenta oferta producatorului marcii respective. Intreprinzator patronul, nu-i asa?

 2. Putin offtopic: ai vreun motiv sa pui atata text in titlu/link? cred ca e unu din cele mai lungi url-uri vazute în ultimul timp.

  • Textul din titlu este preluat automat printr-o aplicatie si publicat pe Facebook cu link catre continutul original.

   In plus textul apare si in antet si intr-un newsfeed pe sidebar-ul acestui blog.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.