Papucii de casă au fost întotdeauna ceva banal, ceva care porţi până la epuizare şi ceva de care nu-ţi pasă cum arată. Dacă sunt sub formă de căţeluşi simpatici sau nişte iepuraşi pufoşi şi blănoşi devin poate ceva interesant. Dar din totdeauna singura lor utilitate a fost să te protejeze de podeaua nu întotdeauna prietenoasă.
La ce altceva ar putea să fie utili? La luminat prin casă noaptea! Când ne trezim noaptea sau dimineaţa foarte devreme avem întotdeauna problema luminii în cameră. În principiu nu vrem să deranjăm partenerul de dormitor şi întotdeauna, dar întotdeauna dăm peste mobilă, călcăm pe o jucărie care piuie sau eşuăm lamentabil cu o lovitură de picior în pragul de la uşă exact în momentul în care credeam că am evadat fără probleme.
Aceşti papuci există si mi i-am comandat la 10 minute după ce am primit poza lor pe mail. Mail-ul respectiv conţinea nişte poze funny de genul celor care circulă pe net sub formă de spam de la prieteni :). Cred că nimeni nu s-a gândit că există de cumpărat.


http://www.brightfeetslippers.co.uk/

Recunosc că nu i-am testat încă pentru că site-ul respectiv foloseşte Royal Mail. Ceea ce n-ar fi o problemă atâta doar că partenerul din România este Poşta Română. Ceea ce înseamnă o mică gaură neagră din care iese din când în când câte un coleţel. Nu mă plâng pentru că până acum au venit şi de fiecare dată mă bucuram pentru că uitam de existenţa acestuia :).

Noapte bună,

Răzvan