Cel mai bun grătar electric de bucătărie

6 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

După ce am încercat

-un grătar vertical absolut bestial, adus cu greu din Italia, care funcționa ca un prăjitor de pâine cu scurgere și fără pic de fum pentru că nu curgea pic de grăsime sau lichide pe rezistențe dar care s-a stricat.

Gratar vertical

-un grătar tip plită de la Philips și am constatat că nu fac decât să ard carnea sau legumele aiurea și să generez enorm de mult fum.

Res 7f6a8db9cd33c98b3cc6a70d2254a3ff

-un grătar din ăla de aragaz cu gaură pe mijloc și cu capac și care mă enerva că tot trebuia să ridic capacul.

P1377 mare

am revenit la vechea mea iubire din tinerețe: grătarul cu cuvă de apă de la Tefal. Am încercat toate variantele de mai sus pentru că versiunea actuală de la Tefal nu are potențiometru și nu poți regla căldura. Dar până la urmă am cedat și mi-am luat unul de ăsta și este absolut genial. Fum cu mult mai puțin, alimentele nu se usucă pentru că e apa de dedesubt care se evaporă și se curăță foarte ușor pentru că tot ce se scurge se scurge în apă. Alimentele nu se ard așa cum se ard pe plită și are și două poziții pentru grilă… mai sus și mai jos, adică mai departe și respectiv mai aproape de căldură. Vă spun, este genial și există unul singur pe piață pentru că lumea nu prea are încredere în așa ceva. „Doar e plină piața de grătare de tip plită… deci sunt cele mai bune.” 🙂

Tefal bg120312 1

Eu zic să-ncercați grătarul ăsta cu apă de la Tefal. N-o să vă pară rău. Până și insipidul piept de pui la grătar iese mai bun. 🙂



Ce mai cauta lumea (lista generata automat):
  • delimano gratar electric
  • grill electric
  • gratar electric delimano
  • Gratar electric
  • cum faci gratar acasa fara fum
  • gratar electric altex
  • contact grill și prăjitoare de pâine
  • gratar electric piatra
  • gratar electric recomandare
  • grătar electric tefal
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

9 comentarii

  1. De unde? Ce putere are? Ce consum are? 🙂

  2. linkul se vede dar nu merge

  3. Dap … link-ul nu functioneaza !

  4. buna seara,
    ma intereseaza si pe mine acest model de grill.spuneti-mi,va rog ,unde adaugati dvs apa? ca din imagine se vede ca si cum s-ar scurge direct grasimea carnii pe rezistenta. o seara buna,

  5. Am eu de vreo 2 ani exact acest model si pot spune sincer si fara nicio urma de indoiala ca e departe de a putea fi asociat cu termenul de gratar. Pulpe de pui inferioare (ciocanele) / 45 de minute / sange prezent inca langa os / inutil. Pulpe de pui intregi / eu zic sa nu va riscati. Aripioare pui / 35-45 de minute / carnea prajita dar dupa ce au stat atata timp va imaginati ca sunt de consistenta cartonului. Puple dezosate, piept / , carnea facuta dar, la fel ca la aripioare, dupa minim 30 de minute / consistenta uscata, fada. Mici / ii face dar tot la fel, vor fi uscati la exterior si seci la interior din cauza temperaturii mici si astfel a timpului lung necesar pana la prajire. Am mai incercat legume : ciuperci, se fac, dureaza ceva, dar iasa ok; ardei, da, si pe astia reuseste sa ii faca dupa lupte de muuuulte minute; porumb, niet , crud, uscat, a iesit la fel ca porumbul din cotarca; vinete, astea ies relativ ok.
    In concluzie, acest gratar, dupa parerea mea, da o temperatura prea mica pt a putea praji. Nu am incercat carne de porc sau vita pt ca nu avea rost iar carnea de pui am lasat-o de cele mai multe ori la marinat inainte pt fragezire. Nu se curata chiar usor pt ca dupa 45 de minute, tot ce s-a lipit de acel gratar subtire, e bine lipit. Nu scoate fum deloc. Din punctul meu de vedere este mai putin eficient decat o gataie grill care costa de 4x mai putin si nu consuma o caruta de curent.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.