După ce am încercat

-un grătar vertical absolut bestial, adus cu greu din Italia, care funcționa ca un prăjitor de pâine cu scurgere și fără pic de fum pentru că nu curgea pic de grăsime sau lichide pe rezistențe dar care s-a stricat.

Gratar vertical

-un grătar tip plită de la Philips și am constatat că nu fac decât să ard carnea sau legumele aiurea și să generez enorm de mult fum.

Res 7f6a8db9cd33c98b3cc6a70d2254a3ff

-un grătar din ăla de aragaz cu gaură pe mijloc și cu capac și care mă enerva că tot trebuia să ridic capacul.

P1377 mare

am revenit la vechea mea iubire din tinerețe: grătarul cu cuvă de apă de la Tefal. Am încercat toate variantele de mai sus pentru că versiunea actuală de la Tefal nu are potențiometru și nu poți regla căldura. Dar până la urmă am cedat și mi-am luat unul de ăsta și este absolut genial. Fum cu mult mai puțin, alimentele nu se usucă pentru că e apa de dedesubt care se evaporă și se curăță foarte ușor pentru că tot ce se scurge se scurge în apă. Alimentele nu se ard așa cum se ard pe plită și are și două poziții pentru grilă… mai sus și mai jos, adică mai departe și respectiv mai aproape de căldură. Vă spun, este genial și există unul singur pe piață pentru că lumea nu prea are încredere în așa ceva. „Doar e plină piața de grătare de tip plită… deci sunt cele mai bune.” 🙂

Tefal bg120312 1

Eu zic să-ncercați grătarul ăsta cu apă de la Tefal. N-o să vă pară rău. Până și insipidul piept de pui la grătar iese mai bun. 🙂Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • grill electric fum
  • cel mai bun gratar electric