De foarte mulți ani am o obsesie cu dispenserele automate de săpun lichid pentru baie. Am încercat tot felul de variante de la unele mai ieftine cu recipient propriu pe care îl alimentezi cu ce lichid vrei tu, până la unele mai scumpe pe care le găsești prin spitale și care le iei cu greu prin prieteni de la distribuitorii care nu vând la end useri ca mine.

Alea ieftine au fost foarte bune doar că folosind tot felul de lichide de diferite vâscozități, s-au cam stricat în timp. Bine mai aveau și alte probleme de genul că intra apa prin diverse orificii și ajungea la circuite… pentru că na, folosești și apă. 🙂

Alea scumpe destinate instuțiilor cu specific medical au ținut mai mult în timp dar era extrem de greu să găsesc rezerve pentru că, după cum spuneam mai sus, trebuia să știi pe cineva care știe pe cineva.

Acum, revenind, de vreo doi-trei ani de zile am un dispenser de la Dettol. Funcționează ca în prima zi. Este foarte bine construit și foarte bine izolat. Singurul dezavantaj este că trebuie să folosești rezerve de la ei. Nu e o problemă prea mare doar că mie mi se pare că e o risipă inutilă de recipiente de plastic. Pe de altă parte s-ar putea ca ăsta să fie secretul… au ei grijă ca săpunul lichid să fie astfel preparat încât să nu înfunde instalația și să nu fie nici influențat de alți factori externi gen praf.

O rezervă ne ține la birou cam două luni (două persoane care se spală pe mâini des 🙂 ).

Acum a apărut și modelul nou care pare și mai finuț și e mai compact. Mi-am cumpărat două bucăți ca să le pun în băile de acasă.

 

Un dispenser care include și o rezervă de săpun cu aloe vera costă în acest moment 31 lei aici la eMag. O rezervă cu aloe vera costă 15 lei aici la eMag. Există și rezervă cu castravete aici.

Chiar dacă în poze de pe eMag apare modelul vechi, vi se va livra modelul nou (am primit eu astăzi). Vine și cu un set de două baterii AA la pachet.Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • Dozator dezinfectant maini cu senzor dedeman