[giveaway] Cât de important este pentru tine WiFi-ul în alegerea unui nou device pentru casa ta?

9 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Păi nu-i așa? Să fie cu WiFi. Să fie conectat. Să am acces de la distanță. Să văd de pe telefon. Să controlez totul dintr-un singur tap pe ecranul meu colorat. Să am toată lumea în buzunarul meu.

Da, e mișto să ai chestiuni cu WiFi. Rata de transfer este mare și aduci imediat informația pe telefonul tău mobil. Imagini video, fotografii, plânsetul copilului în miez de noapte, consumul din prizele tale inteligente etc. Controlezi de la distanță becuri, culoarea luminii din fiecare cameră, fierul de călcat și temperatura din casă.

Îți dotezi copilul cu ceasuri inteligente cu GPS și acces remote de pe telefonul tău.

E important să ai totul cu WiFi, nu? Întrebarea mea este: cât studiez această problemă? Cât timp investești în a cerceta calitatea unui astfel de produs? Eu de exemplu le-am tot cumpărat copiiilor mei ceasuri cu GPS și conexiune la net pentru a putea să ne contacteze ușor și pentru a-i supraveghea ușor de la distanță. Pe piață există tot felul de parodii chinezești cu ceva aplicații traduse într-o engleză de baltă și care sunt plin e de bug-uri. De update-uri nici nu mai vorbesc. Câtă încredere poți să ai că informațiile personale despre copiii tăi sunt în siguranță? Cine îți garantează asta?

Sau camerele video de supraveghere sau monitoarele alea de bebeluși cu WiFi. Ne punem bandă adezivă peste camera de la laptop dar ne instalăm în casă, în zone sensibile, camere de supraveghere cu conexiune la interent. Camere care publică pe internet, pentru a fi accesate de la distanță, imagini și sunet de la tine din casă. Cât timp investeși în cercetre înainte de a cumpăra așa ceva? Eu recunosc că am avut o perioadă în care doar mă bucuram: „uite ce tare! are și wifi!”.

Știți care e cel mai răspândit dispozitiv cu WiFi din România după laptopt, tabletă și smartphone? Televizorul inteligent. Și știți ce zice un studiu pe tema asta? Zice că:

Deși utilizează zilnic un smart TV, jumătate dintre proprietarii acestora spun că nu au actualizat vreodată sistemul de operare al acestuia, cei mai mulți invocând drept motive faptul că nu au timp (40%), nu știu cum (23%) sau nu înțeleg rostul acestor update-uri (18%).

Am la birou două imprimante cu WiFi. Este genial. Pot să imprim de pe telefon ce vreau eu și pot să le dau acces și prietenilor mei să se bucure și ei de hârtia și tonner-ul meu. Doar că aflu cu surprindere că imprimantele conectate la rețea sunt cele mai vulnerabile, conform unor statistici, din punct de vedere securitate. Mai toate au parola default din fabrică și constituie un punct de intrare în rețeaua ta „securizată”.

Eu, de ceva a vreme, studiez foarte bine un device cu WiFi înainte de a-l cumpăra. Fiecare jucărie pe care o adaugi în rețeaua ta (fie și un televizor) este o poartă de intrare care trebuie securizată. Așa că vă recomand cu căldură să:

 • căutați pe internet probleme pe care le-au avut alți utilizatori
 • verificați faptul că producătorul face update-uri de firmware regulat. Nu există device-uri securizate complet. E o luptă continuă. Faptul că un device nu a mai primit un uodate de peste un an ar putea să spună că producătorul a abandonat produsul respectiv din acest punct de vedere.
 • verificați aplicația asociată. La fel ca și la firmware, dacă nu a mai actualizat-o de peste un an înseamnă că nu-i mai pasă.
 • nu cumpărați din surse dubiaose pentru că e mai ieftin. Fake-urile în general nu primesc update-uri. Sunt doar produse bazate pe o oportunitate, vândute juma’ de an până începe lumea să se prindă că sunt niște mizerii
 • nu vă opriți doar la prezentarea de marketing

Mai jos și recomandarea unui specialist Bitdefender pe această temă:

„Recomandarea noastră este să faceți o scurtă cercetare înainte de a cumpăra fiecare dispozitiv de pe listă. Un punct bun de început: review-urile de pe internet pot descrie problemele de confidențialitate sau vulnerabilități pe care alți utilizatori le-au identificat. Spre exemplu, anul trecut speciliștii Bitdefender au identificat un model popular de priză inteligentă care era expus riscului unor actualizări cu software periculos pentru a fi controlat de la distanță.
Pentru fiecare în parte, încercați să găsiți răspunsuri la următoarele întrebări: Cum se conectează la internet o broască smart? Ce date accesează un smartwatch, spre exemplu? Unde stochează datele și în ce circumstanțe o camera video de exterior? Pot ajunge datele accesate de Smart TV pe mâna unui necunoscut, dacă rețeaua Wi-Fi este atacată? Calculați raportul între riscuri și beneficii și fiți atenți la preț; o super ofertă sau un produs contrafăcut pot veni cu vulnerabilități mari.
După ce vă hotărâți pe un model anume, testați gadgetul și înțelegeți cum funcționează. Citiți declarația producătorului dispozitivului legată de tipul de informații colectate și impactul acestora asupra dreptului la viață privată. O dată cumpărat, dezactivați funcționalitățile inutile care ar putea face vizibil dispozitivul pe internet și actualizați software-ul și driverele în mod regulat.” Bogdan Botezatu, Senior eThreat Analyst

Giveaway

Să revenim. Am pentru voi una bucată Bitdefender BOX d-ăsta mișto (eu mi-am pus și la birou și acasă și mi-am înlocuit ambele routere cu totul).

Pentru înscriere am să vă rog să comentați mai jos (în acest articol) cu o adresă de mail validă și cu o listă de device-uri conectate la internet pe care le aveți prin casă.

Pentru a evita vânătorii de concursuri, transportul în valoare de 20 de lei, va fi plătit de câștigător.

Extragerea o voi face în cursul zilei de dumincă 20 mai 2018.

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

112 comentarii

 1. Device-uri conectate la internet: desktop, laptop, telefon, sistem alarma 😀

 2. Listă de device-uri conectate la internet: prin cablu am laptop, televizor, xbox one, la wifi se conecteaza telefoanele si ocazional ceasul.

 3. Salut,

  O listă: PC, camere de supraveghere, televizoare, xbox, telefoane.

  O zi frumoasă îți doresc.

 4. Păi am așa: telefoanele, televizoare, pc, laptopuri, Xbox, camerele de supraveghere și câteodată camera video.

 5. Raspberry Pi 2 -> media center
  Raspberry Pi 2 -> statie meteo
  Smart tv
  Doua laptopuri
  Trei smartphones
  O tableta

 6. Eu ziceam că nu am prea multe dispozitive conectate la Wifi, până când am schimbat routerul și am văzut lista în setări: televizor, Chromecast, tv box, 4 smartphone-uri, 1 smartwatch, 1 tabletă, 1 imprimantă. Minim 10 dispozitive, și cred că mai sunt dacă caut prin dulapuri. 😀

 7. Ar fi cam asa: telefon, laptop, TV, ps4 și, în ciuda a ceea ce ai spus în articol 🙂 urmează și o cameră de supravegherea în curând.

 8. Salutare, lista mea cuprinde:
  TV Smart…2 bucati
  Computer
  2 laptopuri
  3 telefoane inteligente
  NAS
  2 dispoxitive SONOFF

 9. Pai ar fi cam asa:
  Laptop, PS3, tableta x2 buc, telefon mobil x2 buc, e-book reader si ocazional cate un musafir care are parola.
  Adevarul e ca m-as simti mai bine cu un Bitdefender BOX!
  Cine stie, poate am noroc?…

 10. Laptop, PC, telefoane mobile, TV, NAS, smatthings, philips hue, logitech harmony, google home mini, amazon dot etc

 11. Desktop, laptop, telefoane destepte, tableta.

 12. Tableta
  Telefoane
  Laptop
  Chromecast
  Posibil si ceva vecini…

 13. Eu inca nu am ajuns sa cumpar multe deviceuri conectate. In plan sunt TV, camere de supraveghere si altele mai putin importante 🙂

  Actualmente doar laptop si smartphone 🙂

 14. Telefoane (minim 2 🙂
  Laptopuri 2 buc.
  SmartTV 1 buc.
  Xbox 1 buc.
  Tableta 1 buc.
  Desktop 1 buc.

 15. Dispozitive : laptop, tv, telefon

 16. Am puține, pentru că fac totul de pe telefon: telefoanele, normal, TV ul și laptopurile.

 17. 2 laptopuri
  3 smartphone-uri
  2 tablete
  1 placa de dezvoltare Freescale/NXP – ocazional

 18. Eu nu prea am asa multe device-uri conectate la wifi, dar printre ele ar fi:

  Telefonul, tableta, imprimanta, televizorul prin chromecast si laptopul.

 19. 2 laptopuri
  1 desktop
  2 televizioare smart
  2 chromecasturi video
  1 chromecast audio
  3 telefoane
  1 aer conditionat
  1 xbox

  cam atat…

 20. Pai. 2 tvuri, Steam box, telefoane, un laptop, aparatele de aer condiționat și centrala termica. Urmează un media center raspberry pi.

 21. 2 laptopuri, 1 raspberry pi as smart hub, TV, tableta, 3 smartphones, 5 module ESP8266 instalate prin casa 🙂

 22. O scurtă listă cu device-urile conectate la internet prin cablu cât și prin wi-fi sunt: Tv, 2 desktop-uri, 2 laptop-uri, telefoane și uneori tableta și imprimanta.

 23. Tv, 2 laptopuri, 2 telefoane si 2 kindle

 24. un smart tv, 2 laptopuri, un calculator, 2 xbox-uri, 2 tablete, si 4 telefoane mobile.

 25. Asta da giveaway 🙂
  Laptopuri cu Bitdefender instalat, 2 telefoane, 2 chromecast-uri, un G-mini, 1 sistem alarma, un extender
  Router-ul se tine bine momentan

 26. Laptop, smartphone 🙂

 27. 5 camere D-link DCS-930, un iMac, un macbook pro si un laptop Lenovo.

  Ms,

 28. Device-urile din casa mea, conectate la wifi: două smartphone-uri, două laptop-uri, un smart TV.

 29. 2 laptop-uri, TV, 3 telefoane, tableta, sistem iluminare. Urmează camere și controllere aer condiționat.

 30. Dispozitivele de acasă conectate la Wi-Fi:
  – un smartphone;
  – un laptop;
  – un smart TV.

 31. Dacă mă oprea cineva pe stradă și mă întreba de pe câte dispozitive folosesc wifi-ul, aș fi spus repede 2-3. Acum că a trebuit să le număr, îmi dau seama că-s 3 telefoane, 2 laptopuri, o tabletă, un tv, aerul condiționat.

 32. smartv, imprimanta,tableta,

 33. 2 Smart TV-uri, telefoanele din casa, tableta si 3 laptopuri,

 34. Am, acasa, conectate urmatoarele device-uri la internet:

  – NAS
  – Server
  – Termostat centrala
  – Telecomanda IR pentru AC
  – Alarma
  – Camere video
  – PC
  – Doua laptop-uri
  – Chromecast

 35. NAS
  TV
  PC
  Laptop-uri
  Tel
  and more will follow

 36. – 1 microserver
  – 1 desktop
  – 3 laptopuri (1 personal, 2 serviciu)
  – 3 telefoane
  – 2 tablete
  – 2 televizoare smart
  – 1 alarma
  – 1 centrala termica

 37. Am si eu cateva dispozitive: TV-uri, Chromebox, Android box, A/C in afara de cele normale PC, tableta si mobil

 38. Desktop
  Laptop
  Smart TV
  2 telefoane

 39. Mailul il ai, nu trebuie sa il pun eu in comment 🙂 security breach.

  am o imprimanta, 3 chromecasturi, 3 laptop-uri, 2 telefoane si o camera wifi pe care inca n-am conectat-o…

  Deci am 2 puncte slabe…imprimanta si camera wi-fi…

 40. Momentan avem așa:
  – smartphone-uri
  – laptop-uri
  – tabletă

  Urmează anul ăsta termostatul pentru centrală și niște camere de supraveghere.

 41. – Laptopuri
  – Workstation
  – Mini PC deschis permanent care are rol de server
  – Chromecast
  – 2x Convectoare de caldura TesyCloud (le tin deschise doar in perioada racoroasa)
  – Imprimanta
  – Tablete
  – Telefoane

 42. Uite asa mai facem recensamantul device-urilor din casa.
  4 smartphone-uri, 2 desktop-uri, 2 laptopuri, 1 tv, 1 tableta si 1 kindle toate conectate la internet.

 43. – Chromecast
  – 2 laptop-uri
  – TV
  – 2 smartphone-uri

 44. Permanent am conectate la wifi: 5 camere supraveghere, 1 tv, 1 laptop, 1 chromecast. Ocazional telefoane, tablete, alte deviceuri. O medie de cam 10 dispozitive in total.

 45. Oh, nu m-am gandit asa serios pana acum la lucrurile astea legate de wi-fi, desi imi instalez updates la laptop si telefoane.
  Am legat la wi-fi telefoanele, laptopul, sistem iluminare, tableta.

 46. Lista device-uri : laptop, smart tv, telefoane mobile.

 47. Laptopuri, televizoare, telefoane, NAS, imprimanta, tablete, sistem supraveghere

 48. Telefoane, tablete, laptop, Tv-uri, NAS, camere supraveghere și mai multe routere

 49. Telefoane,
  Televizor.
  Tableta,
  Laptopuri

 50. Telefoanele, calculatoarele, tabletele, o laptoapa antica si, bineinteles, convertorul GPON de la RDS plus routerul meu dupa el, un WD obosit, dar cu 7 porturi de LAN, in teorie gigabit, in practica… nu prea.

 51. 7 device-uri: PS4, TV, 2 smartphone-uri, tableta, 2 laptopuri.

 52. 2 telefoane, PC si laptop.

 53. Laptop
  3 telefoane mobile
  Tableta
  Televizor
  Chromecast

 54. 01. 1x Synology NAS
  02. 1x Pi3 – mediaServer
  03. 1x TV
  04. 1x Chromecast
  05. 1x PS4
  06. 2x ipCam
  07. 2x Laptop
  08. 1x Pc
  09. 3x Telefoane
  10. 1x wifi Printer

 55. Buna intrebare. Dispozitivele ar fi asa:
  1x Apple TV
  2x Televizoare cu Wifi
  1x iPad
  2x iPhone
  1x Telefon Samsung
  1x MacBook
  1x Camera IP

 56. This is gonna be fun.
  4 telefoane
  3 laptop
  1 tv
  Xbox
  In curand si imprimanta
  Si cred ca am mai uitat ceva.

 57. Salut,

  O listă: 1 x desktop, 3 x laptop, 2 x smartphones, 1 x NAS, 1 x tableta

 58. Cu toate ca sint din jurasicul timpuriu, nu sint tinar ca majoritatea celor de aici (banuiesc), aloc un timp rezonabil calitatii device-ului, raportului calitate / pret si update-urilor; n-am avut probleme de securitate pina acum, dar nu mi-ar strica deloc un desteptatel ca acesta. Iar faptul ca folosesc cam 0,562 % din ce poate un device sa faca, nu e relevant aici. Eu am crescut cu turca, lapte-gros, PIF (de la altii mai avuti), Rahan si bataie blocul 3 cu blocul 4, nu cu need for speed si Counterstrike. Lista mea de dinozaur:
  – 2 x TV
  – 2 x Smartphone
  – 1 x Tableta
  – 1 x Laptop
  – 1 x Desktop (dar acesta e conectat prin cablu la router)
  Cu stima,
  Cezar

 59. 2 tv, 2 camere ip, 4 tel, 1 philips hue, 1 pc, 1 laptop, ps3 :)) multicele

 60. Salut:

  2 x TV
  2 x Laptop
  1 x PC
  1 x Xbox One
  2 x Smartphones
  1 x Tableta
  1 x Raspberry Pi 3

  Cam atat…

 61. – telefon mobil
  – TV Samsung
  – Chromcast
  – Laptop
  Toate printr-un router vai de mama lui 🙁

 62. 2 telefoane si 2 laptop-uri ca deh, saracie mare

 63. Ipad mini 3
  Iphone X
  PS Pro
  TiVo
  Lg Smart TV
  Wireless CCTV

 64. Eu sunt destul de sceptic in ceea ce priveste IoT peste tot. Tocmai pentru ca securitatea device-urilor mici, in special celor mega ieftine, este aproape o gluma.

  Am citit atatea articole despre exploatarea device-urilor smart, de la MITM la trimiterea spam-urilor de pe frigidere smart, incat smart nu ma mai incanta atat de mult.

  Am relativ putine device-uri cu WIFI in casa: laptopuri, tablete, telefone, 2 raspberry pi’s, media center.

  Planuiesc insa sa mut o buna parte dintre ele pe cablu, fie sa caut o solutie precum Box(sau chiar Box) care sa-mi sporeasca increderea in device-urile cu WiFi.

  Inteleg ca poate parea interesant sa-ti reglezi culoarea becurilor din telefon sau sa pornesti cafetiera sau sa inchizi o priza, etc, dar analizand posibilele riscuri, eu personal aleg sa le zic pas.

  Totusi, Box m-a facut curios inca de la lansarea primului device, care avea totusi specificatii de „prototip” sau first edition.

  Box 2 pare mai serios, si mi-ar place sa-l testez. poate as prinde mai multa incredere in el. Desi tot am niste dubii despre cum „fortezi” device-urile sa vorbeasca doar cu BOX. Un atac MITM ar putea in teorie sa faca skip BOX-ului.
  Da, nu e simplu, dar nu e nici imposibil.

  Concluzia pana la urma e: device-uri smart ieftin=device smart vulnerabile.

 65. Daca nu vedem postul asta nici acum nu stiam ca am atatea lucruri legate la net :)) Asadar: 3 televizoare, 3 laptopuri, 2 desktopuri si 3 telefoane. Nu stiu daca se pune dar am si 3 routere legate intre ele prin cablu.

 66. desktop si doua telefoane mobile 🙂
  Smart TV inca e pe lista de cumparaturi

 67. Desktop, 2 laptopuri, 2 telefoane, 1 smart tv

 68. 3 telefoane, tableta, laptop, chromecast, google home, minipc, ipod.

 69. tv 1 + tv 2 + laptop 1a + laptop 1B + laptop 2a + lada constructie proprie + tableta mare + tableta mica + telefon io + telefon ea + telefon țânc + laptop vecina etaj 3, e cea de sub mine + laptop vecina etaj 2, este cea de sub …. este ok lista?

 70. PC, telefoane, smart tv, intrerupator, boxa audio si becuri (contctate la retea dar fara access la internet).

 71. În afară de electrocasnicele mari (Frigier, mașină de spălat etc), îmi e greu să găsesc ceva ce nu este conectat la router. 🙂

  În prezent, am conectate următoarele:
  – Desktop (Cu placă de rețea Wifi)
  – MacBook-ul
  – Smartphone și Tabletă
  – Smart TV Sony Bravia (Fain Androidul)
  – NVR (Sistem supraveghere) și camerele IP

  Ocazional mai conectez și un HDD la router.

  Practic, securitatea datelor este o prioritate. NVR-ul îl las conectat la WiFi numai cand este imperios necesar (Tot motive de siguranță).

 72. Tv+laptop+calculator,+tableta+multe telefoane

 73. PS4, Televizor, Chromecast, Kindle, Telefon x 2, Laptopx2, PC

 74. 3xdesktop
  2xPi
  Tv
  2/3xlaptop
  2/3xtelefoane
  Tableta
  Camere
  NAS

 75. Telefoane, tv, laptop, pc, tableta, priza, diferite dispozitive arduino(senzori, controlerele,etc) si tot mai cumpar chestii de testat. Dar o sa izolez toate dispozitivele IOT de telefoane si laptop.

 76. TV smart
  TV cu chromecast
  2 laptopuri cu win10
  2 tel cu Android
  1 apple iPad air
  Am testat o perioada și un smartphone cu un soft de IP webcam.

 77. Telefon+telefon munca
  Kindle
  Amazon Fire HD
  Amazon Fire Stick (tv)
  Laptop
  NAS
  Imprimanta

 78. Laptopuri, Smart TV, cromecast, termostat centrala, telefoane, imprimantă. Urmează priza inteligenta că m’am zgârcit la ac fara posibilitatea asta

 79. Salut. Lista ar fi cam așa: tv, laptop, tableta, telefon, smartwatch, imprimanta, xbox. Seara buna.

 80. Laptop, smartphone, telefon, imprimanta.

 81. Salut,

  Device-uri conectate in reteaua interna: PC desktop, trei smartphone-uri, o camera IP Foscam, un alt smartphone pe post de camera IP, un NAS, o imprimanta, un smart TV.
  Pe un wifi guest se conecteaza si vecinul meu din apartamentul de deasupra: un smart tv, un laptop, cateva smartphone-uri si o tableta.
  Cu securizarea stau destul de bine, sunt network admin si stiu ce sa fac.
  Bitdefender box pare o scula interesanta pentru acasa si birourile mici, dar nu stiu cat poti umbla in configuratia cu care vine. De exemplu, ma gandesc ca face deep scan SSL dar poti exclude un device sau pot adauga exceptii, astfel incat anumite conexiuni SSl sa nu fie „desfacute”?
  Multumesc!

 82. Deocamdată am telefoanele, laptop, smart TV și un Chromecast. Dar probabil vor mai veni și alte deviceuri cu wi-fi la primul copil 🙂

 83. Mai multe variante:
  SmartTV – NAS, 2 laptop-uri, 2 desktop-uri, 3 telefoane samd.

  In curand si ceva pe zona de sistem de securitate.

 84. Laptop, telefon, imprimantă, TV și cam atât

 85. Televizor, PC, 2 laptopuri, 2 telefoane 🙂

 86. Lista device uri conectate la internet: Tv smart, xbox, laptop, telefoane mobile.

 87. Telefoane,
  Televizor.
  Tableta,
  Laptopuri
  Camera video
  Kindle
  Termostat

 88. server
  laptopuri
  telefoane
  tablete
  consola jocuri
  aer conditionat
  televizoare
  chromecast

 89. Doua laptopuri, 3 telefoane, un Smart TV si un PS4. Toate cu update-uri la zi!

 90. Si cand vorbeam cu un coleg de munca despre faptul ca am peste 10 chestii conectate la router facea misto de mine. Chiar acum ma uit in device listul routerului (un Asus pe care l-am ales dupa multa cercetare si sunt mandru de mine si de el ca duce tot fara sa zica pâs) si sunt 15: 4 telefoane, 1 televizor, 1 chromecast, 2 smart pluguri, 1 bridge philips, 2 camere, 2 tablete, 2 laptopuri. Astea toate pe wifi, ca pe cablu mai am si desktopul de lucru. Astea cele active, ca spre seara se mai conecteaza cu telefoanele doi vecini mai saraci 🙂

 91. 1. PC
  2. Playstation
  3. 2 telefoane mobile
  3. Tv
  4. Chromecast
  5. Ac

 92. Device-uri conectate:

  laptop, tableta, smartphone, camere supraveghere, televizor 🙂

 93. Laptop, telefoane, tableta, TV

 94. 1. al doilea router pt. acoperire buna
  2. chromecast
  3. pc
  4. laptop
  5. 2 telefoane

  retea guest pt. vizitatori izolata ca si conexiune fata de cea cu device-urile

  dar, tv-urile sunt putine care primesc update-uri (chiar si de la producatori buni), telefoanele – dupa cum stim – 2 ani maxim primesc ceva, cu mici exceptii la pixel/sony si alte flagship-uri. camerele ip, detectoarele de apa, fum, prize inteligente – astea sunt 90% praf ca si update-uri

 95. Desktop si smartphone.Atat.

 96. 2 x smartphone
  1 x smart tv
  1 x receiver AV Denon
  1 x pc

 97. Device-uri conectate: PC, laptopuri, camere de supraveghere WiFi, NAS, televizor smart cu mamera video pentru skype, ps4, telefoane, centrala termica, 2 prize, detectoare fum si becuri conectate la aplicatie de pe telefon.

 98. Nu avem foarte multe gadgeturi wireless din lipsa de spatiu, dar de fiecare data cand cumpar ceva ma documentez serios. Avem 2 telefoane, un laptop, un smart tv si o imprimanta.

 99. Galaxy s6,
  lg g3,
  lg v30,
  galaxy tab e 750,
  ps3,
  smart tv lg,
  baby cam dlink

  Astea sunt la o numaratoare rapida, cred ca mai am cateva dar nu imi vin acum in minte

 100. 2 x Laptop
  3 x Telefon
  6 x SonOff Light Switch
  1 x AerConditionat

 101. Eu am asa: laptop-uri doua bucati, tableta, doua telefoane si imprimanta WiFi.

 102. smart TV
  telefoane mobile
  laptop
  chromecast

 103. Laptop, PC, smart tv, telefon mobil, smart home

 104. Deviceuri conectate la internet printr-un router Ubiquiti Edgerouter X la care am atasat un Access Point Wireless Ubiquiti AC-LR:
  2x smart tv-uri LG
  1x MacBook Pro 2016
  2x iPhone-uri (6s, SE)
  1x Android
  1x Desktop ce ruleaza macOS ca server Plex

 105. Prin casă am televizorul smart, telefonul și laptopul conectat la wifi, pe lângă desktopul pe cablu. Plus că îmi vin deseori prietenii pe aici, fiecare cu arsenalul personal de device-uri.

 106. Telefoane, tableta, laptop, televizor

 107. Hmm, laptopuri, telefoane, smartwatch, ps, televizor, masina de spalat, aer conditionat.

 108. Aici se închide perioada de înscriere. Revin cu extragerea.

  • Multumesc pentru premiu 🙂 Astazi l-am primit,
   Daca mai exista cititori care au diverse intrebari fata de review-ul facut deja de Razvan sunt dispus sa va raspund, sa va atasez poze etc…

 109. Eu am asa: vreo 4 telefoane, 2 tablete, un Chromecast si un smart TV.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.