Sau mașina care ar fi putut face revoluție în industria auto dacă maneta aia de gaz ar fi băgat gaz în măruntaiele de sub capotă. Maneta aia de gaz de pe consola de pe mijloc de arată de zici că-i un avion pregătit să decoleze. Maneta aia care spre dezamăgirea mea face absolut nimic. Măcar dacă schimba viața cutiei de viteze comutând în Drive sau R sau P sau B sau ceva… orice! 🙂 Adică face ceva, mută capacul de la un spațiu de stocare pe care oricum îl vei ține în permanență deschis ca să ai acces la cup holdere. Deci nimic! 🙂

Bine, trecând peste drama acestei dezamăgiri, am descoperit un SUV decent ca așezare pe șosea, în curbe, depășiri și alte drumuri ale pratiei brăzdate de valurile timpului. Are și un portbagaj din ăla de-ți auzi ecoul dacă te răstești la el, suficient de mare să cuprindă bagajele noastre de artiști ai volanului plecați în lumea asta largă pentru 9 zile.

E drept că nu m-a impresionat foarte tare accelerația în depășiri unde să zicem că am strâns un pic din sprâncene în timp ce îmi doream cu ardoare să mă întorc pe banda alocată de regulament pentru deplasare în siguranță după, vizita cât mai scurtă pe care mi-o doream pe contrasens.

Colega mea de suferință a fost impresionată și de construcția mașinii și calitatea finisajelor. Eu recunosc că nu acord atenție prea mare acestor aspecte lumești până nu mă trezesc cu vreun panou în brațe. 🙂

Consumul a fost de 8.4 l la 100.000 de metri mângâiați de anvelopele din dotare.

Mai multe detalii găsiți aici în lista comparativă a mașinilor din tur. Sunt și detalii tehnice și informații despre preț cât și detalii despre costul lunar pentru leasing operațional (525 EUR pe lună plus TVA în cazul acestui Renault Austral) oferit de Autonom – sponsor al acestei emisiuni.

Și? La Sovata unde a făcut Nicu armata? Ziceai ceva de Fabesca

O nebunie și o minune de hotel dacă ești fiert pe SPA-uri. E prima oară când folosesc asta cu fiertul dar cumva se potrivește pentru că lumea pare că se bucură de piscine, saune și masaje la un nivel pe care eu personal nu-l înțeleg. 🙂

Aici este site-ul lor. Locația este în vârf de deal, lucru ce-ți permite și acces în primul rând la niște apusuri de vis.

În plus, contrar experiențelor mele ușor nefericite din copilărie din tabără de la Sovata, am descoperit o Sovată nouă, cu oameni primitori și locuri de vizitat în mijlocul naturii cu o amenajare suficient de basic ca să nu ducă într-o zonă de urbanizare și suficient de discretă încât să te simți în mijlocul naturii.

Green Partner: Autonom

Alimentat de: MOL România
Tehnologizat de: Server Config
Pornit de: VARTA xEV
Susținut de: Pago