Deschidem o nouă serie de minunății legate de serviciile online, pe lângă cele legate de emag, vom avea chestiuni despre serviciile online de la Banca Transilvania.

Astăzi avem eroarea:

Plata utilitati -detalii eronate, Plata lei transfer – cont beneficiar inchis sau Plata buget -numar de evidenta eronat

eroare care apare după ce semnezi tranzacția (OP-ul) cu codul primit pe SMS.

Cei de la suport ne-au povestit cum că nu știm noi cu caracterele speciale care nu sunt acceptate în câmpurile tranzacției și că să mai încercăm după ce ne deșteptăm. Deși acest tip de eroare oprește din fașă încercarea de a semna ordinul de plată și noi primeam eroarea după ce semnam.

În fine, ne-am dat peste cap, am dansat într-un picior în jurul unui tufiș, am sunat-o pe specialista Viorica de la BNR (care nu ne-a răspuns) și într-un final am descoperit singuri că după semnare sistemul lor mai are o verificare de cuvinte cheie.

Cuvântul cheie care ne respingea noua tranzacția era „gambling”. Încercam să ne înscriem la o conferință pe numele ei de scenă „Ora Exactă în Gambling”, lucru ce trebuia specificat în ordinul de plată aferent taxei de participare. Am scos cuvântul infam și tranzacția a fost acceptată fără să se strâmbe niciun bit la noi.

Așadar, dacă aveți eroarea de mai sus, nu este pentru că ați ales greșit tipul de plată, nu este pentru că aveți caractere speciale, nu este pentru că e un cont greșit, eroarea apare dacă aveți un cuvânt în descriere ce se regăsește pe o listă de cuvinte interzise de sistemul BT. Încercați să eliminați ce vi se pare dubios. Probabil că lista e mult mai lungă.

Cei de la suport nici măcar nu s-au uitat în tranzacțiile noastre eșuate, poate se prindeau.