Știi tu televizorul ăla pe care urmărești tu știrile alea interesante despre realizările partidului? E produs de o corporație! Aruncă-l și cumpără-ți unul produs în România de meșterii locali!

Știi tu mașina aia pe care o ai în parcare? Da, mașina aia cu care te duci la piață și la rudele de la țară să te aprovizionezi cu pălincă d-aia bună? Da, e produsă de o corporație! Dă-i foc! Arată-le că tu nu ai nevoie de corporații. Cumpără-ți o mașină națională tradițională! Cumpără-ți o Dacie din aia adevărată și arată că susții economia locală. Fă-le în ciudă corporațiilor! Ah, shit. Dacia e deținută de Renault. Da, o corporație. Ups, fără mașină atunci.

Știi tu telefonul ăla mobil cu multe minute incluse și cu touch primit gratis de la operator? E produs de o corporație! Aruncă-l pe geam acum! Nu ai nevoie de mizeriile lor. Există poșta română pentru asta. Scrie scrisori! Fă-i de râs!

Știi tu whatsapp-ul ăla pe care schimbi poze cu copiii tăi plecați în străinatate la muncă de prea mult bine în România? E produs de o corporație. Șterge-l de pe telefon în acest moment! Lasă-i fără produs! Aruncă-le aplicația în abis.

Știi tu copiii tăi plecați la muncă în străinătate? Lucrează pentru o corporație sau pentru o firmă care asigură servicii pentru o corporație și care nu ar exista fără acele corporații! Spune-le să-și dea demisia și să vină acasă! Să facă ceva cu viața lor și să nu-și mai piardă timpul slujind pentru corporații.

Știi tu Facebook-ul ăla pe care te plângi că corporațiile ți-au confiscat dreptul la fericire? Da, chestia aia pe care dai scroll și like-uri la pisicuțe, floricele și citate motivaționale adânci! Da, treaba aia care cică te distrează și te ține ocupat… dă-i delete cât mai repede. Șterge tot! Nu merită like-urile tale! E mâna unei corprații la mijloc!

Știi tu treaba aia cu căutat pe Google! Alți nenorociți! O corporație mai mare ca ei nu există! Dă-le block! Deschide-ți un caiețel și notează-ți site-uri. Ah, stai, nu mai ai pe ce să accesezi internetul. Telefonul l-ai aruncat pe geam iar computerul ăla pe care jucai solitaire l-ai îngropat la marginea pădurii pentru că ai constatat cu stupoare că e produs de o corporație!

Știi tu medicamentele alea pe care le iei ca să te faci bine? Da pilulele alea pe care le cumperi de la farmacie sau alte dispozitive medicale care-ți aduc viața pe un făgaș normal? Tot niște corporații hapsâne le produc! Arată-le că tu nu ai nevoie de ei! Tratează-te cu usturoi și levănțică! E mai bine așa… pentru toată lumea!

Știi tu televiziunea aia de știri de la care te alimentezi cu ură? Și aia e tot o corporație.

Acum du-te acasă, stinge lumina și oprește gazele. Da, tot niște nenorocite de corporații îți întrețin existența…