Accesorii Macbook și iPhone pe care le folosesc (USB-C și PD)

4 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

Primul și cel mai mișto este cablul magnetic USB-C. Mi-a adus „magsafe”-ul înapo în viața mea. Știți care este cel mai frecvent accident care se întâmpla în lumea laptopurilor? Să se împiedice cineva de cablu și să vă zboare laptopul de pe birou. (direct în singura bucată de gresie lăsată de un coleg undeva pe jos în colțul biroului) Asta am apreciat la generația mai veche de macbook-uri: conectorul ăla magnetic care rezolva această problemă.

Din păcate laptopurile din noua generație de macbook-uri au fost dotate doar cu ieșiri/intrări USB-C. Cablul ăsta îmi rezolvă problema. Suportă până la 87W și este compatibil cu tehnologiile PD (Power Dlivery) și QC 3. 0 (Quick Charge).

De cumpărat de aici. (129 lei)

Al doilea este un încărcător – o alternativă foarte bună la încărcătorul clasic de Macbook. Poate să livreze 60W, are tehnologie PD și QC 3.0. Are două ieșiri: USB-C și USB. Îl folosec de două săptămâni. Nu am observat diferențe majore la timpul de încărcare față de încărcătorul standard de 87W de le macbook-ul meu. Costă 179 lei față de echivalentul lui de 61W care costă 389 lei sau cel de 87W care costă 435 lei.

Include adaptoare de EU și US.

Dec umpărat de aici. (179 lei)

Al treilea este un cablu USB-C la lightning. Este foarte util mai ales dacă vrei să-ți încarci iPhone-ul de la Macbook-ul tău deștept doar cu porturi USB-C.

De cumpărat de aici. (79 lei)

Al patrulea și ultimul este un adaptor USB-C la USB (mamă) . Readuce portul USB în viața voastră. Foarte util dacă aveți nevoie să conectați ceva pe USB la Macbook-ul cel-făr-de-porturi-USB. De exemplu atunci când cineva vă dă un memory stick și voi îi explicați că tehnologia pe care o folosiți este prea avansată și nu aveți cum să citiți astfel de vechituri. Sau atunci când vrei să descarci pozele de pe camera ta cu micro USB cu cablul USB inclus care nu intră nicicum în USB-C-ul tău cel șmecher.

De cumpărat de aici. (59 lei)

Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
  • Google Play
  • App Store

1 comentariu

  1. Salut,
    Un alt accesoriu pe care il consider util ar fi adaptor SATECHI Aluminum Pro Hub Type-C 4K. Intr-adevar, ocupa doua porturi usb-c, dar ofera la schimb 2 porturi UBS 3.0, 1 cititor de carduri, 1 port HDMI si 2 porturi usb-c.
    PS: Daca se considera reclama, te rog sa modifici tu.
    Numai bine.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.