[video] Noul depozit eMAG inaugurat pe 3 noiembrie 2017

22 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

M-am simțit ca într-o fabrică de asamblare cu benzi și puncte de lucru. O fabrică de colete. Foarte mișto. Este incredibil la ce nivel de organizare a ajuns eMAG-ul în câțiva ani. Acum patru ani filmam cu drona un depozit plin cu paleți de produse. Acum am descoperit o fabrică.

Câteva date tehnice:

 • Lucrul la platforma noua a durat din iunie, faza de proiectate pana pe 3 noiembrie, cand a fost predarea.
 • În perioada Black Friday, capacitatea de procesare va fi de aproximativ 200.000 de produse pe zi.
 • In depozit sunt 5,5 milioane de produse, din care 2 milioane vor fi in promoția de Black Friday
 • Platforma nouă: spațiu de stocare de 32.000 mp pe 3 etaje, cu o amprentă de 8.000 mp
 • 69 de brațe de sortare
 • 5 tobogane


Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
 • răspuns a încă se depozita
Fii la curent cu ultimele articole! Descarcă aplicația RazvanBB!
 • Google Play
 • App Store

9 comentarii

 1. Mda. Am văzut și eu mixerul pe care îl aștept din 30 octombrie.

 2. Numai mie mi se pare un risc enorm sa faci livrarile de BF de pe o platforma care e „in productie” numai 2 saptamani pana atunci?
  E clar, anu’ asta renunt si la ramburs, iau doar cu ridicare de la sediu. Noroc ca nu-mi trebuie nimic urgent sau voluminos, pana la Craciun or ajunge ele…

 3. Salutare, m-am tot ținut sa las un comentariu la acest articol, însă am zis întâi sa vorbesc din ambele tabere (seller pe eMAG și client eMAG). Cel puțin in cazul nostru, lucrurile stau așa: vindem produse pe eMAG, le expediem fix in ziua in care sosesc comenzile (excepție cele care sosesc după ora 15:00 – 16:00; in mod normal comenzile ajung la client a doua sau a treia zi, excluzând perioada asta in care avem comenzi are au întârzieri de mai mult de o săptămâna, unele sunt pierdute etc (livram prin urgent Cargus) – aceleași produse expediate separat cu o alta firma de curierat (comenzile de pe site-ul nostru), fix in aceasta perioada (black friday – 1 Decembrie) ajung in maxim 2 zile la client… acum din prisma client eMAG (produs vândut de emag) , comand un laptop și încă un hard, produsele apar in depozit la momentul comenzii, a trecut o săptămâna și a ajuns doar hardul, așteptăm și laptopul. Știu ca e ușor sa zici ca eMAG este mare și tare și ca “răul” sunt sellerii, însă nu e întotdeauna așa.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Politica de confidențialitate. În cazul în care vei bifa opțiunile de mai jos poți oricând să te dezabonezi prin butonul "dezabonare" din fiecare mesaj sau scriindu-ne la contact@razvanbb.ro.