UPDATE. Între timp am reușit să îmi îmbunătățesc tehnica și acum sunt foarte încântat de el. Detalii aici. Și un clip de pe plajă de la Vadu aici.

 

Le presiunea prietenilor și datorită faptului că s-a umplut Facebook-ul de câteva clipuri publicitare bine făcute și împrăștiate de bloggeri celebri, am cumpărat 6 bucăți pentru noi și încă două familii.

Ieri au venit. Arată bine, materialul pare rezistent și la prima vedere, în câteva secunde, trebuia să stau întins pe o pernă de aer și să mă relaxez. Ei bineeee… nu-i chiar așa. Umflatul este o treabă nu foarte ușoară. Nu e atât de simplu. Nu ajunge să te deplasezi un pic și gata. Trebuie să alergi un pic, cu viteză și pe o distanță destul de mare. Eu după 10 minute de încercări și alergat eram deja obosit. Și dacă nu e umflat cum trebuie riscați să vă tăvăliți pe jos. Bine, puteți vedea mai jos niște încercări nereușite.

Cum au făcut ei clipul de mai jos? S-au dus într-un parc unde bătea vântul (uitați-vă la palmierii din spate) și dacă observați ambii saci (da, sunt de fapt doi saci legați în capete) sunt umpluți cu aer într-o singură direcție de unde bate vântul. Și tot ca să iasă clipul bine, l-au așezat fix pe direcția vântului ca să nu-l zboare de acolo. Și gataa! 🙂

Da, pe plajă la mare s-ar umfla foarte ușor cu briza și lumea n-ar râde prea mult de voi. Dar, vă mai trebuie cineva care să le țină când vă ridicați de pe ele ca să nu fugă la prima pală de vânt. Sau să vă cumpărați și o ancoră. 🙂

Dacă totuși credeți că vă sunt de folos, se pot cumpăra de aici și vi le vor livra cu UPS-ul din Olanda. Eu am făcut cerere de retur și sper că o să-mi recuperez banii.

Și, bloggere, nu uita că ai o responsabilitate foarte mare!Ce mai cauta lumea pe google (lista generata automat):
  • https://razvanbb ro/nu-va-cumparati-lamzac-o-sa-va-stricati-concediul-garantat/