O super mașină mai tare decât Bugatti Veyron

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.

Are un raport putere-greutate mai bun decât Bugatti Veyron. Tot aud în ultima vreme această comparație. Fiecare producător de super mașină, fie că o face într-o fabrică super șmecheră sau într-un garaj așa sub formă de hală, vrea să se compare cu Bugatti. „Uite ce ieftină e a noastră și e mai tare decât un Bugatti Veyron”.

Păi bă producătorilor de super mașini. Băieții ăia au pus un motor de 1.000 de cai pe o mașină cu tracțiune integrală. Nu au demontat scrumierele ca să fie mai ecologici. Scopul lor în viață a fost minunăția aia de motor nu o cură de slăbire. N-au scos casetofonul pentru că nu e la modă. Au aer condiționat pe mașină chiar dacă s-ar putea să răcească vara. Și au scos și o versiune sport pentru că așa e normal. Oricine are o versiune standard și una sport cu vreo 200 de cai în plus.

Mă repet, băieții de la Bugatii au făcut o minune inginerească de peste 1.000 de cai, nu au pus geam de plastic pe lunetă. O cură de slăbire poate să țină oricine. 🙂

Bugatti

6 comentarii

 1. Baietii de la VAG voiai sa spui 🙂
  Jucaria lor e o minune a ingineriei.
  La anu’ face 10 ani. Astept remake-ul:D

 2. Sunt 1000 cai, sunt utlizabili toți și interiorul este unul cu adevărat luxos. Sunt atâtea filmări unde la 300 la ora se poate avea o conversație normală în mașină, nu zdrăngăne toate tablele (pardon, plasticele) sub furia motorului care aproape își dă duhu, cum e la alții.

 3. Păi bă bloggere, imi poti arata unde ai scris despre „O super mașină mai tare decât Bugatti Veyron”?

  Eu observ doar ca ai pupat Bugatti Veyron-ul cu cea mai mare placere! 🙂

 4. Devel Sixteen / V16 / 5000hp / 560km/h /0-60mph in 1.8 sec.
  Asta e o masina mai puternica decat Bugatti Veyron. Si, zic eu, mai tare decat Bugatti. Daca nu ma insel, e fabricata prin Arabia Saudita.

  O poti vedea pe yotube. Link-ul de mai jos.

  https://www.youtube.com/watch?v=3kv2w0teSOE

 5. Presupun că dacă încerci să parcurgi mai mult de 150 Km dintr-o bucată, în 95% dintre aşa zişii competitori ai Veyronului, ajungi la destinaţie cu cel puţin 2 vertebre tasate, un rinichi nelalocului şi plombele tocite.

  Pînă în momentul în care cineva o să facă o maşină cu care proprietarul să-şi permită să ia cheile şi să zică „Iubito, mă duc la Madrid să mă tund, îţi iau ceva de la Mega?”, nu cred că ar fi cazul să pomenească de Veyron.

 6. @Radu
  „Sixteen certainly looks the part, even if it does have the windscreen wiper from a 1980s Mercedes-Benz, the solid brake discs of a family hatchback and a front end so flimsy that the guy polishing the lint off it manages to knock it out of position”

  Sa nu mai zic ca nici macar o bucata n-a fost fabricata si tot internetul urla „teapa”.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te autentifici.