Mulțumiri #airbloggers

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.

Am avut plăcerea să organizez astăzi primul eveniment cu bloggeri.

Concluzia? Se pot face evenimente mișto!

Cum? Aduni bloggeri apropiați… din ăia cu care ai făcut chestiuni mișto de câte ori te-ai văzut. Și nu mă refer aici la oameni cu care ai băut o bere. Mă refer la oameni alături de care ai muncit.

De ce? Păi formează un grup unit și asta se vede pe întreaga durată a evenimentului.

La ce bun? Păi dacă ești cel care organizează, filmează, montează camere, conduce mașina și are grijă de participanți este imposibil să reziști și să iasă și bine.

Cum a ieșit bine până la urmă? Păi Hoinaru a fost responsabil cu mutatul mașinilor, Corina a făcut poze cu iPhone-ul, Anne-Marie a jucat foarte bine rolul de copilot speriat, Andra ne-a promovat și a zburat, Petreanu a făcut multe close-up-uri, Cabral a filmat/pozat/Citroen, Alex Conu s-a jucat cu tunul lui, Anca ne-a arâtat că știe să piloteze și Auraș ne-a întreținut pe toți din punct de vedere entertainment.

Și peste toate astea, s-au implicat în tot ceea ce a însemnat eveniment. Adică orice problemuță a apărut era rezolvată pe loc de ei. Practic eu am pierdut multe faze și când îmi aminteam că trebuie făcut ceva, ei erau deja organizați. 🙂

Și le mulțumesc pentru asta!

Mă apuc de montat filmetone de brut.

19 comentarii

  1. Succeees, Răzvănel, ştimcăpoţi, ştimcăpoţi!
    Prea multe cadre faine ca să le bagi random!

  2. PS Mai sunt si alti oameni cu care am lucrat minunat dar n-au putut sa vina sau nu au incaput in limita numarului de zboruri. 🙂

  3. Daca stiam cat stati pe acolo veneam numai sa va vad si sa va salut, dar na, m-am trezit eu prea tarziu azi 🙁

    P.S. Bravo Razvane, o campanie chiar frumoasa!

  4. atat am de precizat. Face poze cu iPhonu’, dra nu orice poze! :)) Arta se numeste ce face cu butonul ala declansator :))

  5. Pingback: Airblogger

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te autentifici.