Lansarea #Modu Mobile prin ochii mei

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.
Aș vrea să clarific ce lumea nu a înțeles. Aș vrea să spun ceea ce am mai spus dar mai clar. Aș vrea să nu vă gândiți la Modu Mobile ca la un telefon! Aș vrea să vă gândiți la Modu Mobile ca la inima unor device-uri ce folosesc standardul de telefonie mobilă.

Toată lumea a perceput acest device ca un nou model de telefon care va sparge piața de telefonie mobilă. Ei bine… greșit! Este o PLATFORMĂ care va sparge piața de telefonie mobilă. Și nu numai. Este o platformă care oferă funcționalitățile de bază (telefon, acces la internet, stocare, contacte, SMS, MP3-uri). Este o platformă în jurul căreia se poate construi. Este o platformă în jurul căreia Nokia, Apple sau Ericsson vor putea să construiască device-urile lor sofisticate cu multimedia și facebook la îndemână. Este o platformă în jurul căreia Franke va putea construi frigidere conectate la magazinul de pâine și alimentara din colț. Este o platformă în jurul căreia Philips sau Samsung vor putea face televizoarele să se interconecteze. Este o platformă în jurul căreia Subaru și Honda vor putea face mașini mai comunicative.

Până la urmă, este telefonul personal care poate să ia orice formă vrem noi. Până la urmă, este cel mai mic telefon din lume! Am pus mâna pe el și este adevărat. Este incredibil de mic și se mișcă foarte repede. Chiar mi-a plăcut. Mi-am lăsat sacoșa la poartă la Vodafone pentru a cumpăra una bucată Modu Mobile.

În timpul și în urma lansării, am văzut tot felul de comentarii răutăcioase pe twitter… dacă le agreați am să vă rog să mai citiți odată cele de mai sus :). Și mai citiți și articolul meu anterior cu detaliile tehnice și cu ce se poate face cu Modu în prezent… până vă convingeți 🙂 : http://razvanbb.ro/2010/01/modu-mobile-de-la-inventatorul-memory.html

Și mai gândiți-vă ce a ajuns acum memory stick-ul. Un device banal pe care dacă nu-l ai nu exiști :). Gândiți-vă sub câte forme îl regăsim acum: credit card, hamburger, cheie, bețișor, animăluț de pluș sau broscuță fermecată. Gândiți-vă că omul ăsta (Dov Moran) a făcut revoluție în IT. Sunt convins că va face revoluție și în lumea asta a comunicării mobile fără fir :). Are el ceva-n cap!

Răzvan

Mai multe detalii aici.

PS Și dovada că am fost la lansare (de la http://www.zoso.ro/2010/01/lansare-modu-n-romnia.html):

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te autentifici.