Desenez o inimă pe harta României

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.

Cu mașina.

Da, iar plec într-o nouă ediție de Redescoperă România. Este proiectul meu de suflet care m-a lansat și mi-a adus un nume în online.

De data asta traseul are și un scop artistic. Mă plimb și folosesc o Dacie Logan pe post de pensulă și google maps pe post de pânză. Este declarația mea de dragoste pentru România, pentru plăcerea de a călători și de a-i admira frumusețile pe drum. Desenez o inimă pe hartă în cinci zile de drum.

Traseul este cel de mai jos:


Vizualizare hartă mărită

Este o încercare stângace de desen. Atâta mă pricep. Nu e chiar vina mea că, istoric vorbind, strămoșii noștri nu s-au gândit la o inimă când au bătătorit potecile transformate ulterior în șosele asfaltate.

Voi fi însoțit de Titi Aur și de sfaturile lui. Le voi adăuga la sfaturile mele referitor la plăcerea de a conduce. Ne vom opri în stații petrom de unde vom prelua colegi de drum. Colegi care s-au înscris în această excursie prin aplicația de Facebook de aici.

Mâine dimineață pleeeec! 🙂

PS Îmi iau drona cu mine! 🙂

9 comentarii

  1. Asteptam si imagini video cat de curand, era misto daca puteai sa pui dronei ceva luminos, si noaptea sa faci o inima, in timp ce camera foto are 30 sec expunere.

  2. Hai ca seamana a inima! 🙂
    Drum bun, sa ne scrii!

  3. sa-ti iei cauciucuri de iarna ca nu se stie :d

  4. Mi se pare normal sa ajungi si in Baia Mare 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te autentifici.