De când îmi doresc să fac asta (#goodyear4x4)

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.

Să plec într-o campanie și să filmez drumuri ce te îmbie la condus, locuri mișto, obiective dintr-o nouă perspectivă și să-ntâlnesc oameni încărcați cu poveștile zonei. Da, mi-am redeschis apetitul pentru roadtrip-uri și asta alături de un băiat care știe niște locuri mișto și mai puțin populare. Da, fac ce-mi place și sunt mândru de asta. 🙂

Am început weekend-ul trecut cu o primă etapă pe lângă Sărata Monteoru. Am reușit să filmez cât mi-a permis lumina. Am reușit să filmez podul de la Viperești care este o aventură în sine doar dacă îl traversezi cu mașina, am filmat vulcanii noroioși ascunși din dronă și un apus din ăla roșiatic. Am ajuns și la canionul de sare și la focurile vii dar lumina nu m-a mai ajutat. 🙂

Vă invit la film:

Urmează încă cinci etape: Dobrogea, Culoarul Rucăr Bran, Retezatul calcaros, Saschiz și Cazanele Dunării. O să revin cu filmulețe din câteva dintre excursii. Din păcate, n-o să pot participa la toate.

Dacă doriți să vă alăturați excursiilor, există un concurs pe tema asta aici.

5 comentarii

  1. Acum ca etapa s-a consumat, crezi ca ai putea pune pe Goole Maps traseul strabatut si apoi sa ne impartasesti si noua aici informatia?
    Apoi la fel si pentru viitoarele etape…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te autentifici.

© 2008 - 2017 razvanbb - Toate drepturile rezervate

Orice copiere, reproducere sau publicare a articolelor și fotografiilor de pe acest site, fără acordul direct al deținătorului este strict interzisă!
Devel with by Valentinu.ro