Mai bine zis stick-ul de zahăr. Adică pliculețul ăla alungit.
Nu mai știu cine mi-a povestit la un moment dat cum că inventatorul acestui sugar stick s-a sinucis pentru că lumea nu a înțeles invenția lui. E mai mult o legendă urbană pentru că nu am găsit nimic concret pe net.
Toată lumea le desface ca pe pliculețele clasice de zahăr pentru că așa s-a obișnuit.
Metoda de mai jos este mult mai rapidă și este fără pierderi de zahăr. 🙂
Razvan, eu stiu ca si tine, stiu si legenda, dar un raspuns la intrebarea ce-o am in cap tot n-am gasit. De ce e corect cu ruperea plicului la jumate? 🙂
Mie mi se pare mult mai usor de folosit asa si plicul alungit sub forma de stick are acum o logica in capul meu. Nu e doar o alta forma. 🙂
glumesti :)) cum sa rup de la mijloc, se imprastie peste tot..
Tocmai ca nu se imprastie decat in cafea. Riscul este mai mare sa imprastii zaharul daca-l desfaci la un capat. Se rupe foarte usor. 🙂
Sa-ncerci. 🙂
Trebuie doar indoit. Nu e ruperea clasica a capatului.
In plus, cred ca curge mai repede prin utilizarea variantei CORECTE, caci avem doua parti scurte, din care curge simultan, nu una lunga, din care curge odata, chinuit 🙂
ma ingrozesc la ideea ce ai scorni daca ai fi fabricant de bombe artizanale :))
Chiar ca n-o stiam. Tare 🙂
Te ador pentru acest filmulet :)) – eu intotdeauna il desfac de la jumatate – mi se pare de 10 ori mai simplu si e pretty logic.
;)) faina treaba, dar nu sunt genul ce necesita logica in chiar orice 🙂 nu ma supar de cele 3 firicele de zahar sau pentru cele 0,2 secunde in plus pe care le irosesc asteptand sa curga zaharul folosind metoda ‘gresita’ – e unul din momentele cand sunt generos cu universul :))
Cand stai in bar si nu ai sirop de zahar..conteaza fiecare secunda!:) este foarte folositoare ruperea de la mijloc!
sa inteleg ca bei cafeau cu doua de zahar 😀
Numai pe asta 🙂
interesant dar tot nu ii vad logica
Foarte interesant!!!…dar cafeaua ta nu a fost prea dulce după acele 2 pliculeţe de zahăr? :))
N-am baut-o. Au fost chiar trei pliculete. 🙂
Si daca vrei doar juma’ de pliculet de zahar?
@icsulescu: probabil inventatorul se rasuceste in mormant. pai cum doar juma’ de pliculet, cand el a calculat atat de exact cantitatea? 🙂
Stiti cum foloseste Chuck Norris pliculetul de zahar? Cum vrea el, doar e Chuck Norris! Am auzit si eu gluma cu pliculetul de zahar. Mi-am propus chiar sa omagiez memoria inventatorului si sa desfac doar cum spune el. Am desfacut fix 2 pliculete si apoi am revenit la vechea metoda. Ne dezobisnuim mai greu de vechile obiceiuri.
am testat metoda corecta. e ok 😛
daca a zis Hoi ca este ok, putem continua :))
Hoinaru approves this. 🙂
Aceasi legenda m-a adus si pe mine pe site-ul tau, incercam sa caut sa vad daca e adevarat ce am auzit sau este doar un mit 🙂
ok, daca acesta trebuie rupt de la jumatate cel patrat cum ar trebui? 🙂
La un capat/colt pe modelul clasic. 🙂
Omul cu inventia stiu ca este un francez si era un super ecologist.daca desfaci de la un capat ramai cu 2 bucati de gunoi in mana, iar daca desfaci de la jumatate(varianta corecta) ramai cu una singura!p aceasta idee a mers si tipul si de disperat ca lumea nu s-a lodelat dupa inventia lui s-a sinucis 🙂
Am inteles. Multumim! 🙂