Cea mai tare cameră video auto… ever! :)

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.

Pe numele de scenă Vico Opia 2 de la Vicovation. 🙂 Este camera auto desăvârșită. Detalii foarte bune în trafic și filmează contre jour și peisaje de înnebunești (în rezoluție 2K).

Clipul nu este editat din punct de vedere culori, luminozitate sau contrast. În clip găsiți câteva cadre contre jour, Podul Saligny cu soarele în lateral, un pic de pasaj de la Unirea și la sfârșit un zoom 2.5x (din editare) cu un polițist simpatic pentru a vedea detaliile. Revin și cu filmări de noapre că n-am apucat astăzi să fac.

Concluzii

 • îmi vine să o iau acasă să dorm cu ea 🙂
 • îmi vine să o folosesc ca și cameră normală de filmat cu o baterie externă
 • este genială pentru filmat peisaje și drumuri mișto în concedii
 • n-aș putea să trăiesc fără filtru CPL pe camera din mașină
 • cea mai bună filmare contre jour pe care am văzut-o în viața mea la o cameră video auto. Ultra-HDR-ul ăla face toți banii.
 • trebuie să-mi schimb parbrizul ăla neapărat că zici că s-a jucat cineva cu șmirghelul pe el (sau dacă știți altă soluție, sunt dispus să încerc că e păcat de cameră 🙂 )

Da, e o tonă de bani dar este genială! Se găsește aici.Ce mai cauta lumea (lista generata automat):
 • vico opia 2 kamera

6 comentarii

 1. Filmul rezultant e in format mp4, nu? Sau un format compresat, oricum. Cu ce editezi atunci filmarea ca sa faci un colaj cu rezolutie decenta?

 2. Singura solutie e sa schimbi parbrizul. Exista la un moment dat pe piata o solutie de polishare a parbrizului, dar s-a renuntat la ea deoarece nu se putea obtine „la mana” o suprafata perfecta, rezultatul fiind o dispersie cel putin ciudata a luminii (mai ales pe timpul noptii).

 3. Sa inteleg ca tu ti-ai luat camera pentru peisagistica nu pentru siguranta in trafic si devoezi la asigurator. Bun asa, se naste noua generatie de artisti: Peisaje din botul masinii! Mie imi place.

 4. Si…… pana la urma cum filmeaza noaptea ? Sau ne lasi asa in suspans pana la Craciun. Daca inca” iti vine sa te culci cu ea ” imi retrag intrebarea.

 5. Pai bine domnu Razvan, va plingeti ca nu aveti feedback, ca nu va scrie lumea.Ba acuma mai nou dati si puncte de fidelizare sau asa ceva.Uite ca eu sunt la a doua interpelare la un singur post:cand faceti si filmarea de noapte ?

 6. Multumit de Vico4 achizitionat de la dumneavoastra acum 6 luni.As trece la Opia…pacat ca nu aveti serviciul buy back.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te autentifici.