Bucuria laptelui cu cereale

  Zi-mi tu primul dacă ți-a plăcut acest articol.

Da, e o bucurie. Pentru unul ca mine, care suferă după o bucățică de brânză, să pot savura ceva care conține lapte este ceva special.

De ce? Păi viața mea culinară arată așa:

  • clătitele sunt făcute special cu apă minerală
  • Prăjiturile pe care le mănânc mi le fac prietenii special fără lapte
  • Singura ciocolată fără lapte este ciocolata amăruie
  • Cerealele cu lapte de soia sunt groaznice
  • Laptele de orez zici că e orez măcinat dizolvat în apă

Da, de o săptămână îmi permit să consum lapte cu cereale la micul dejun. Am descoperit laptele fără lactoză LaDORNA Zile Ușoare care chiar funcționează. Este genial!

Recunosc sincer că l-am încercat cu o ușoară teamă mai ales că am testat și alte formule de lapte fără lactoză de la ceva firmă germană și dezastrul, din păcate, era același.

În weekend-ul ăsta o să-mi fac de cap. O să-mi adun prietenii și o să-i rog să-mi gătească produse care conțin lapte. Abia aștept. Dau o mare petrecere de revenire a laptelui în viața mea. 🙂

În final o rugăminte:

Dragă LaDORNA, mai vreau așa: smântână fără lactoză, brânză topită fără lactoză sau ceva smântână cremoasă fără lactoză. Sper să-mi facă o bucurie cât de curând. 🙂 (notă: habar n-am dacă au de gând să scoată astfel de produse pe piață – este doar o dorință a mea).

IMG_0473

4 comentarii

  1. Life hack : inlocuieste la clatite apa minerala cu bere. Vor avea alt gust, mult mai bun.

  2. Sunt un cititor pasiv al acestui blog. Si cred ca din cauza ca am citit de atatea ori cum povesteai de intoleranta ta la lactoza, in momentul cand am vazut reclama la TV primul gand la tine a fost. In sfarsit s-au gandit si la RazvanBB (ca si cum ai fi singura persoana cu intoleranta la lactoza). :))

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te autentifici.