Ăsta da suport pentru dormit în avion/tren/mașină!

10 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

N-am înțeles niciodată pernuțele alea care îți susțin capul din lateral și mai ales din spate la baza gâtului. Orice aș face în avion problema mea este că-mi cade capul în față dacă adorm. Și de odihnit/dormit mai mult nu. Dacă vrei să mă chinui cu adevărat, mă pui pe un zbor de 10 ore cu o pernă din aia clasică ce se pune în jurul gâtului. Am ajuns să mă rog să am loc la geam ca să sprijin perna aia de geam și să dorm și eu într-o poziție chiricită.

Dar iată că astăzi coșmarul meu ia sfârșit. Cineva a inventat perna care îți sprijină bărbia! Cum e și normal de altfel. La spate oricum am spătarul de care îmi sprijin capul, nu aia era problema mea în avion.

Perna este sub formă de proiect de strângere de fonduri. Așa din poze și din film pare să fie ce trebuie. Se prinde cu un sistem de sfori de spătarul scaunului printr-o rețea destul de complicată la prima vedere. Cred că necesită un pic de practică la început. Oricum, abia aștept să-ncerc. Așa, de la capătul meu al tastaturii pare că este exact ce-mi lipsea mie în călătorii. Am să arunc toate pernele alea de la Samsonite și alți producători, cu spumă cu memorie, cu biluțe sau gonflabile. Sunt absolut inutile.

Costă 30 USD pe kickstarter și se mai adaugă și transportul de 10 USD către România. Numele proiectului este NodPod și îl găsiți aici.

Filmul de prezentare:Ce mai cauta lumea (lista generata automat):
  • perne de spuma pentru zbor
  • perne de dormit in masina

5 comentarii

    • Am studiat produsul cand a aparut pe piata. Mie mi se pare ca doar te izoleaza de lumea exterioara. Este la fel ca perna aia de gat. Tot nu ai niciun sprijin in fatza.

  1. Pe avion cred că e practică, dar în mașină? la o frână bruscă, atunci când corpul se duce in față și capul ținut de chestia asta rămâne pe loc? Pare rețetă sigură de frânt gâtul…

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te autentifici.