ANUNT! Mi-am schimbat numărul de telefon

3 - uite că lumea apreciază acest articol. Zi-mi și tu dacă ți-a plăcut.

0723 continuat de vechiul număr de Orange.

De ce? Pentru că dacă vrei să-ți portezi numărul dintr-o rețea în alta, durează 9 (NOUĂ) zile. E drept că îți dau un numă temporar. Dar ce sens are? Eu vreau să plec atunci și vreau să pot fi sunat. În majoritatea cazurilor, nu mai vreau la vechiul opeator pentru că m-a supărat cu ceva.

Dar când auzi că rămâi fără vechiul număr timp de nouă zile, îți trece orice supărare. 🙂 Mi se pare o super chestiune. Cred că nu se portează nimeni niciodată. Ați auzit cazuri recente?

Așa că am trecut pe Vodafone și am același număr de telefon, doar că-ncepe cu 0723. Modificați-vă agendele! 🙂

PS Nu m-am supărat pe Orange. Doar că am mulți prieteni și cunoscuți abonați Vodafone.Ce mai cauta lumea (lista generata automat):
 • mesaj schimbare numar telefon
 • mesaj de schimbare numar telefon
 • mi-am schimbat numarul de telefon
 • cum anunti schimbarea numarului de telefon
 • daca suni un nr de tel schimbat
 • Pot schimba cartela orange veche dar să rămână același numar
 • pot schimba nr de telefon daca am abonament
 • pot schimba nr de telefon daca am abonament la orenge
 • numar de telefon de la microscoft
 • numar de telefon cosmote microsoft

8 comentarii

 1. Noi am trecut de la Vodafone la Orange. S-a facut instant: mi-a venit sms sa schimb cartela cu aia de Orange, am pus-o in aparat si voila. Acelasi numar, in alta retea.

  Dar era abonament pe firma … deci se poate

 2. Pai te portezi dupa noua zile, dar intre timp inca functioneaza numarul vechi… adica nu se inchide instant abonamentul la Orange…

 3. Portarea se face în felul următor.

  Să zicem că ești la Vodafone și vrei să treci la Cosmote.

  Te duci la Cosmote și spui că vrei să îți portezi numărul de la Vodafone la ei.

  Ăia sar în sus de fericire, își freacă mâinile, te felicită pentru alegere apoi încep și completează ei niște hârtii și îți solicită cartela din telefon (vor să vadă ce număr este ștanțat pe ea).
  Apoi spun că durează 10 zile și că te anunță ei mai departe.

  După vreo 2-3 zile te sună un pulete de la Vodafone și te întreabă de sănătate, spune că regretă plecarea ta și îți face o mega zuper ofertă. Spui pas și arrivederci!

  După încă câteva zile te sună aia de la Cosmote și te anunță că după ora 14 ziua X, telefonul tău nu va mai fi în rețeaua Vodafone.

  Bun, acum… din momentul acela, adică ora 14 ziua X, tu nu vei mai putea fi contactat. Deci obligația ta este să te duci cât mai repede la Cosmote, să semnezi noul contract cu ei și după 30 minute probabil vei fi în Cosmote.

  Există și un șpil.
  Nu trebuie să accepți numărul temporar oferit de Cosmote. Aceștia îți oferă un număr gratuit doar pentru perioada portării. Și cum tu nu vei putea fi apelat decât după ora 14 ziua X până când semnezi contractul cu ei, nu are rost să te complici. Mai mult, dacă portarea nu reușeste (diferite motive) rămâi și cu abonamentul ăla pe cap.

 4. La cartela portarea ar fi durat chiar mai putin si oricum, doar maxim 2 ore ai putea ramane fara posibilitatea de a apela/a fi apelat. nu a murit nimeni fara teefon 2 ore….

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.

Pentru a posta un comentariu, trebuie să te autentifici.